Dell predstavio Dell Technologies Solar Community Hubs program

Dell predstavio Dell Technologies Solar Community Hubs program

Novi Solar Comunity Hubs program nastavak je postojećeg "Solar Learnings Labs" programa, a cilj je izgradnja novih središta s raznim Dell tehnološkim rješenjima napajanih solarnom energijom kao pomoć lokalnim zajednicama.

Primjerice, prvo središte u Boa Esperanci u Brazilu na neki način će pomoći rješiti problem krčenja šuma u toj regiji. 

Takva središta koristit će 5G tehnologiju, edge računarstvo te ostale usluge tvrtke Dell Technologies, a svakim od njih upravljat će lokalna zajednica s obzirom na njihove potrebe. Središta će također omogućiti zajednicama pristup pitkoj vodi i električnoj energiji, zdravstvu te resursima za očuvanje okoliša.

 

Dell Solar Community Hub 3

 

Članovi takvih zajednica također imaju priliku naučiti specifične tehničke vještine putem mentorstva, dobiti poduzetničku podršku, kao i obrazovano i karijerno savjetovanje. Dodatno, ova središta potaknuti će i stvaranje uvjeta koji potiču zapošljavanje i financijsku stabilnost zajednice.

Tako su zajednici u Brazilu omogućili pristup digitalnim alatima tvrtke kao što su Latitude Rugged prijenosna računala, stolna računala, serveri, projektori te Wi-Fi. Članovi takvih zajednica, koje su ovako nekoć dugo putovali prema modernijim gradovima Brazila kako bi se školovali i obavljali životne obaveze, sada mogu nastaviti svoje obrazovanje i poslovanje – unutar svojih zajednica digitalnim putem.

 

Dell Solar Community Hub Infografika

Za više informacija posjetite sljedeće poveznice:

• Službena stranica Solar Community Hubs programa: https://solarcommunityhubs.com/

• Virtualni prijenos Dell Technologies World događaja: https://events.delltechnologies.com/event/d95ee04d-1878-4981-8271-561addf8655b/websitePage:0b70296b-a2e4-4b88-8856-c20c96c2abcb

• Službena stranica Dell Hrvatska: https://www.dell.com/en-hr

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Dell predstavio Dell Technologies Solar Community Hubs program - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.