Max Mobile

Max Mobile

Eco-friendly pouzdani punjači i kablovi

S obzirom na velika onečišćenja zbog prekomjerne uporabe plastike, proizvođači poput Max Mobilea okrenuli su se održivim i ekološkim materijalima u proizvodnji.

Uz to, univerzalni punjači i kablovi mogu se koristiti za više uređaja odjednom čime se kasnije dodatno smanjuje količina otpada.Koliko god potrošači i proizvođači pokušavali osvijestiti ekološke probleme u svijetu, na prvom mjestu su i dalje performanse. Max Mobile je predstavio novu seriju eco-friendly punjača i kablova koji spajaju ova dva svijeta. S jedne strane Type-C to Type-C USB kabel nudi podršku za brzi prijenos podataka i brza punjenja do 60W, a s druge su u proizvodnji korišteni ekološki prihvatljiviji materijali.

 

Novi inovativni materijali

Plastika za jednokratnu upotrebu krivac je za milijune tona plastike koja se odlaže ili uništava spaljivanjem. Čak i recikliranje koristi dosta energije i podiže razinu stakleničkih plinova. Otisak na okoliš velik je u svakom slučaju.

Novi materijal koji Max Mobile koristi plastika je sa pšeničnom slamom, inovativna vrsta bioplastike koja se koristi kao prihvatljiva zamjena za klasičnu plastiku proizvedenu isključivo na bazi naftnih derivata. Bioplastika sa pšeničnom slamom ima istovjetne karakteristike, lagana je i izdržljiva. Razlika je u procesu proizvodnje u kojemu se koristi udio reciklirane plastike i pšenične slame. Proizvodi od plastike sa pšeničnom slamom se kod odlaganja ili recikliranja razlažu na komponente koje su manje opasne po okoliš.


Dobre performanse za sve korisnike

Uz to kablovi i punjači iz ove serije dolaze u kutijama koje su izrađene od recikliranog papira na kojima je tisak u bojama izrađenim na bazi biljnih sastojaka.

 

Untitled 9

 

Nova Max Mobile serija eco-friendly proizvoda ima Type-C to Type-C USB kabel duljine 1,2 metra koji podržava brzo punjenje. Posebno je moguće kupiti punjač od 25 W koji ima izlaz za USB C i USB A kabel. Ovu je kombinaciju moguće uzeti i zajedno pri čemu ćete uz Type-C to Type-C USB kabel dobiti punjač.

Osim kablova i punjača očito namijenjenih Android proizvodima, Max Mobile slično nudi i za Apple korisnike. Moguće je odabrati USB-C to Lightning kabel duljine 1,2 metra i podržane brzine punjenja od 60 W. Osim samostalnog Lightning kabla, postoji opcija s brzim punjačem od 27 W. Cijelu seriju zaokružuje Univerzalni PD Type C autopunjač koji može isporučiti 25 W.


Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Max Mobile - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.