Spoj dizajna i tehnologije u Samsung Bespoke liniji - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Spoj dizajna i tehnologije u Samsung Bespoke liniji

Spoj dizajna i tehnologije u Samsung Bespoke liniji

Samsung Bespoke

Samsung u svojoj Bespoke liniji hladnjaka nudi fokus na zanimljiv dizajn te uklopivost u vaš životni prostor.

Pametni uređaji sve su rašireniji i dostupniji sve većem broju korisnika. U kategoriji bijele tehnike, a pogotovo hladnjaka iznimno je bitno da uz kvalitetu funkcionalnsti uređaji donose zanimljvi dizajn koji se može lako uklopiti u prostor. Za spoj tehnologije i dizajna možda su najbolji primjer novi Samsung Bespoke hladnjaci koji su ujedno i prvi u novoj kategoriji proizvoda koje Samsung izbacuje. Cilj je povezati dizajn s funkcionalnošću, pa smo odlučili vidjeti što sve novi uređaji nude.

Prvo što ćete doznati je da Samsung Bespoke hladnjaci nude velik broj prednjih površina sa staklenim i metalnim licima različitih boja i stilova koji vam omogućuju personalizaciju dizajna. Pazilo se na pravilnu širinu od 600 mm kako bi sjeo u skladu s ostalim kuhinjskim elementima, no da bi do toga došli koristili su dosta inovativne tehnologije koja je nas zanimala.

Hladnjaci dolaze u više verzija, a prednost Samsung Bespoke linije je mogućnost kombiniranja hladnjaka koji zajedno nude skladan dizajn kako bi se uklopili ili istaknuli u interijeru. Tako naknadno možete klasičan hladnjak proširiti s dodatnim modelom s kojim će izgledati kao jedna cjelina.

 

Bespoke Samsung

U hladnjak je ukomponirano više tehnologija od kojih je svakako bitan takozvani Space Max, odnosno stjenke samog hladnjaka značajno su tanje zahvaljujući novim materijalima koji uspješno odvajaju utjecaj vanjske topline na rad unutar samog hladnjaka što je inače značajan razlog debljih stranica hladnjaka.

Ovako su mu omogućene ravne stranice sa svih strana kako bi se lagano uklopio u dizajn. Osim standardnog položaja ladica, neke je moguće i brzo sklopiti kako bi se otvorio prostor za stavljanje većih ili viših stvari poput bova uspravno.

 

Bespoke Samsung 03

Implementiran je i sustav ravnomjernog hlađenja kroz stražnju metalnu stjenku u hladnjaku s otvorom kod svake police koji cirkulira hladan zrak i tako nudi ujednačeno hlađenje na svakoj polici. Metalna stjenka s unutarnje stražnje strane također služi za zadržavanje niske temperature i, ako nam se teško odlučiti što uzeti, hladnjaku je lakše vratiti optimalnu temperaturu nakon što se vrata zatvore.

Kruženje zraka sprječava i stvaranje leda na stjenkama hladnjaka kao i namirnicama i tako smanjuje intenzitet hlađenja te istovremeno ubrza spuštanje temperature u cijelom hladnjaku. Hlađenje se kontrolira digitalnim pretvaračem koji regulira brzinu kompresora prema potrebama hladnjaka tako da više nema zvukova paljenja i gašenja sustava, već hladnjak ima nisku maksimalnu glasnoću koja neće ometati ni kada se odlučimo za večernji film.

 

Bespoke New Market DL5 Lifestyle 1024x682

Samsung Bespoke hladnjaci imaju zanimljive police za odvojeno čuvanje osjetljivijih namirnica u dvjema ladicama na dnu hladnjaka, iznad zamrzivača. Prva među njima na sebi ima Optimal Fresh+ oznaku s izbornikom za dva načina rada. Ladica može raditi normalno kao i svaka druga, no dobivate dodatan pomični razdjelnik za lakše sortiranje hrane.

Paljenjem „Dual Temp.“ opcije, jedna polovica Optimal Fresh+ ladice hladiti će se značajno jače od druge. Strana koja jače hladi pogodna je za držanje mesa i ribe na nižoj temperaturi i samim time produljuje vrijeme koje može provesti u hladnjaku. Povrću je ipak optimalna malo viša temperatura pa ga držite u drugoj polovici ove ladice.

Druga ladica na sebi nosi oznaku Humidity Fresh+ te se radi o ladici koja je dubljim dizajnom praktički odvojena od ostatka frižidera. Ovaj odjeljak Samsung Bespoke hladnjaka omogućuje kontrolu vlažnosti zraka te je samim time idealan za pohranjivanje voća i povrća osjetljivog na suh zrak.

 

Bespoke Samsung 05

 

Iznad ladice je gumb čijim zakretanjem možete kontrolirati razinu vlažnosti, ovisno o vrsti voća i povrća koju pospremite, sve do 80% vlažnosti. Ovim se sustavom osigurava dulje vrijeme u kojem namirnice imaju izvornu svježu teksturu.

Za kraj nam ostaje još jedna zanimljiva i svakako korisna tehnologija Samsung Bespoke hladnjaka, a to je Power Cool+ sustav. Kako i samo ime daje naznaku, stavlja hladnjak u maksimalan način rada. Sustav standardno optimizira nisku potrošnju i tihi rad, no nakon veće kupovine namirnica ili kod potrebe da brzo nešto rashladite, možete aktivirati ovaj način rada koji će prepoloviti vrijeme potrebno da se rashladi veći broj namirnica.

 

Bespoke Samsung 04

Jednaku funkciju imate i kod zamrzivača u donjem dijelu hladnjaka kada stavite smrzavati svježu hranu ili želite napraviti još leda.

Nama se dopada fokus na vanjski dizajn i način na koji se lagano može postaviti u moderne kuhinje, a sama vrata dizajnirana su tako da ne zapinju za susjedne elemente, a i ako ga postavite uza zid, vrata se taman mogu otvoriti za 90° s laganim pristupom svim namirnicama i policama.

 

Za više informacija o Samsung bespoke hladnjacima posjetite stranicu. Iskoristite i posebnu priliku jer do 31. prosinca 2022. Samsung daje 5 godina jamstva na kućanske uređaje, uključujući hladnjake, perilice rublja, pećnice, ploče za kuhanje, perilice posuđa, ugradbene mikrovalne pećnice te određene modele usisavača i nape. Za ostvarivanje prava na promociju potrebno je detalje o kupljenom uređaju registrirati online na adresi www.samsung5godinajamstva.hr u roku od najkasnije 30 dana od kupnje. Više informacija o promociji saznajte ovdje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Spoj dizajna i tehnologije u Samsung Bespoke liniji - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.