A1 svoje pakete interneta, IPTV-a i mobilnih usluga nudi sada bez ugovorne obveze

A1 svoje pakete interneta, IPTV-a i mobilnih usluga nudi sada bez ugovorne obveze

A1 Hrvatska medijima je predstavio zaokret u ponudi svojih usluga, koji je kako su naveli napravljen radi prilagodbe trendovima i zahtjevima korisnika. Usluge A1 fiksnog interneta, televizije, paketa, mobilnih usluga i Homeboxa od sada se mogu uzeti bez ugovorne obveze.

Ponuda vrijedi čak i uz kupovinu uređaja na rate, pri čemu se naravno zadržava obaveza otplate uređaja u slučaju raskidanja usluge. Kako bi dodatno osnažio novi trend, A1 je predstavio istaživanje koje je proveo u suradnji s IPSOS agencijom na uzorku od 406 ispitanika.Prema njemu 91,1 posto ispitanika očekuje transparentnu ponudu bez skrivenih troškova. Njih 88,2 posto želi jednostavno aktivirati i deaktivirati usluge u skladu s trenutačnim potrebama, a za 80,9 posto važno je samostalno u aplikaciji ili na portalu upravljati tarifama i opcijama. Mogućnost ostvarivanja dodatnih pogodnosti za povezivanje više usluga prioritet je za 86,2 posto ispitanika. Mogućnost da kroz TV sučelje pristupe drugim sadržajima na internetu poput Youtubea ili Youtube Kidsa želi 61,1% korisnika.

A1 Hrvatska pokriva 550.000 kućanstava fiksnom infrastrukturom. Na optičkom pristupu omogućene su po prvi put u Hrvatskoj brzine pristupa internetu do 1 Gbit/s, dok je na hibridnom (HFC) pristupu već u osnovnom paketu omogućena brzina od 200 Mbit/s.
Najveća novost za korisnike fiksnih usluga je što, ovisno o željenom sadržaju i potrebama, sami upravljaju fiksnim uslugama i TV paketima. Ponuda TV sadržaja je pojednostavljena na tri paketa - Obiteljski, Filmski i Sportski - koje mogu mijenjati svaki mjesec bez dodatne naknade. TV usluga je značajno unaprijeđena novim, interaktivnim sučeljem i aplikacijom TV u pokretu – A1 XploreTV:GO. Osim što je sučelje jednostavnije i intuitivno, ono nudi i personalizirani sadržaj te pristup YouTubeu i YouTube Kids aplikacijama.
Sve nove mobilne tarife, Mala, Dobra, Savršena i Bezbrižna, sadrže neograničene minute razgovora prema svim mrežama, a Savršena i Bezbrižna i neograničen internet promet. Dodatna novost je mogućnost promjene lokacije Homebox usluge za korištenje interneta, bez najave i dodatne naknade uz neograničen internet i brzinu do 200 Mbit/s.
Novost je i MOZAIK usluga u koju korisnici mogu kombinirati postojeće A1 usluge, o kojoj je direktorica marketinga za privatne i male poslovne korisnike Monika Majstorović na medijskoj konferenciji dodala:"Uz to se povezivanjem A1 korisnika i usluga u MOZAIK ostvaruju značajne uštede. Na primjer, povezivanjem četiri usluge, s ili bez ugovorne obveze, ostvaruje se 120 kuna popusta mjesečno."

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

A1 svoje pakete interneta, IPTV-a i mobilnih usluga nudi sada bez ugovorne obveze - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.