Otkazan MWC 2020 sajam zbog straha od koronavirusa

Otkazan MWC 2020 sajam zbog straha od koronavirusa

Mobile World Congress u Barceloni tradicionalno je najveći sajam mobilnih tehnologija u svijetu te se trebao održati krajem veljače.

Kako se panika oko koronavirusa, iliti točnije SARS-CoV-2 virusa te COVID-19 bolesti koju on uzrokuje širila, tako je krenula i priča o sigurnosti nadolazećeg MWC sajma.

MWC okuplja ogroman broj svjetskih kompanija na području telekomunikacija koje dolaze predstaviti svoje nove i nadolazeće proizvode. Nije riječ samo o mobitelima, već o kompletnom ekosustavu prijenosnih uređaja te samih tehnologija koje ih povezuju te čine pametnijima.

Iako se u Španjolskoj nitko nije zarazio te je MWC jedini sajam oko čijeg se održavanja digla panika, dobar dio izlagača počeo je jedan za drugim najavljivati svoj izostanak. Kada je postalo jasno da dobar dio velikih i manjih imena neće prisustvovati sajmu, GSMA iliti organizacija koja upravlja sajmom odlučila je odustati od ovogodišnjeg okupljanja.

Sa druge strane, možemo potvrditi kako su odjednom povratni letovi postali daleko jeftiniji prema Barceloni za navedene datume.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Otkazan MWC 2020 sajam zbog straha od koronavirusa - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.