HP ProBook 450 G2

HP najavio četiri nova G3 ProBooka

Prošli tjedan najavljeno je rađenje hardverskih komponenti sa Skylake čipovima, a ovaj tjedan je HP među prvima najavio nove proizvode namijenjene poslovnim korisnicima. U ovom slučaju radi se o četiri nova prijenosna računala, ProBook 430 G3 (13-inča), 440 G3 (14-inča), 450 G3 (15-inča) i 455 G3.

Vrsta čipova koji će biti u ovim laptopima je Skylake U-serija koja ne pruža značajni skok u performansama u odnosu na Broadwell generaciju čipova. Iako je Skylake Intelovo vlasništvo, HP ima i 455 G3 model koji je orijentiran na AMD-u. Model 455 G3 model ima 15-inčni ekran i novi Carrizo APU koji je objavljen ovog ljeta, navodi TomsHardware. Iako je objavljeno da dolazi sa integriranom grafičkom karticom, neće imati SSD ni Full HD ekran. Svi navedeni modeli pružaju mogućnost memorije do 16 GB DDR3L. Modeli bez AMD-a imaju integrirani GPU Intel HD Graphics 520.
Neke bitne promjene osim procesora nema u odnosu na prošlu generaciju ProBook-a. I dalje su od plastičnog materijala i u crnoj i sivoj boji. Tipkovnica je pojačana sa aluminijum za bolje tipkanje te pruža opcionalno i pozadinsko osvjetljenje. Što se tiče zaštite, i dalje je prisutna HP-ova BIOSphere BIOS zašita. 14-inčni model nema više optički drive, što predstavlja veću promjenu. Od konektora prisutni su HDMI i VGA portovi dok i dalje fali USB Type-C port.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP najavio četiri nova G3 ProBooka - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.