G933

Logitech predstavlja gaming headsetove G933 i G633

Logitech predstavlja nove gaming headsetove koji pretendiraju na sam vrh, dajući do znanja da njihove dugogodišnje bežične slušalice sa Dolby 7.1 surround zvukom G930 zaslužuju nasljednike. To su G933 i G633 Artemis Spectrum slušalice. 

Razlika kod ova dva modela leži u konekciji i većem broju audio ulaza. Tako G933 koristi 2.4 GHz bežičnu konekciju, USB, 3.5mm i microUSB kabel za tri različita zvučna ulaza u isto vrijeme dok G633 ima žičanu konekciju i 3.5mm kabel ili microUSB kabel koji se mogu u isto vrijeme koristiti, navode službene stranice. Ono što oba dvoje imaju zajedničko je PC/3.5mm toggle switch na lijevoj slušalici te četiri programabilne tipke i kontrolu zvuka. 

g633 artemis spectrum

G633

Što se tiče mikrofona, on je fleksibilan i savinut (a moguće ga je i malo produžiti) kod lijeve slušalice. Zvučna strana je i dalje Dolby surround sustav ali sa nekim promjenama. Tako, Logitech koristi svoju novu patentiranu tehnologiju audio drivera Pro-G za što bolji i čišći zvuk. Uz to, Logitech sa novim partnerom uvodi DTS headphone: X surround zvuk (koji uz pomoć bolje kalibracije i procesuiranja zvuka pruža veću imerziju).

Što se tiče softvera i dalje se koristi Logitech Gaming Software, koji se već koristio u njihovoj Orion Spark tipkovnici i Deadulus Apex mišu. Navodi se i mogućnost osvjetljenja G simbola na slušalicama te i sinkronizacija sa tipkovnicom i mišem u istoj boji pomoću programa. G633 izlazi u rujnu i cijena će biti oko 150 dolara, dok G933 će koštati oko 200 američkih dolara te će izaći u listopadu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech predstavlja gaming headsetove G933 i G633 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.