LG predstavlja prvu čvrstu prijenosnu bežičnu tipkovnicu na IFA-i 2015

LG predstavlja prvu čvrstu prijenosnu bežičnu tipkovnicu na IFA-i 2015

LG Electronics na sajmu potrošačke elektronike IFA u Berlinu (od 4. do 9. rujna) predstavlja tipkovnicu uobičajene veličine koja se može smotati i staviti u džep. Ova tipkovnica imenom Rolly (model KBB-700) sklapa se duž četiri reda kako bi se pretvorila u prenosivi "štapić".

Tipkovnica dolazi s tipkama s jasnim kontrastom i stalkom na izvlačenje za mobilni uređaj, stoji u službenom priopćenju. Key pitch (udaljenost između tipki) je 17 mm što je blizu klasičnim tipkovnicama za računalo koje imaju 18 mm. Materijal od kojeg je izgrađena je dugotrajna polikarbonatna crna ABS plastika, te je otporna na udarce. Sa dvije čvrste ručice na izvlačenje tipkovnica drži pametni telefon ili tablet do 10 inča u uspravnom položaju a njenim razmotavanjem pokreće se funkcija automatskog uparivanja. Jedna AAA baterija je dovoljna za tri mjeseca prosječnog rada. 

 

„Širimo našu ponudu dodataka za mobilne uređaje pa je tipkovnica LG Rolly jedan od brojnih takvih premium uređaja koje ćemo predstaviti u nadolazećim mjesecima“, rekao je Seo Young-jae, potpredsjednik za inovativne osobne uređaje u kompaniji LG Electronics Mobile Communications.

„Cilj je bio kreirati proizvod koji daje dodatnu vrijednost LG-evim pametnim telefonima i tabletima te istovremeno donosi jedinstveni, dosad neistraženi dizajn.“

LG Rolly Keyboard

Tipkovnica će biti od rujna dostupna u SAD-u a u četvrtom kvartalu dolazi i u Europu. Cijena i detalji o dostupnosti će tek biti rečeni. Posjetitelji sajma potrošačke elektronike mogu ovu tipkovnicu vidjeti na LG-evom štandu u paviljonu 18 u Messe Berlin.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LG predstavlja prvu čvrstu prijenosnu bežičnu tipkovnicu na IFA-i 2015 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.