TONE Free T90S su nove ANC slušalice od LG-a

TONE Free T90S su nove ANC slušalice od LG-a

Uz LG Adaptive Noise Cancellation, slušalice se prilagođavaju razini okolne buke u stvarnom vremenu, dok ergonomski dizajnirani ušni nastavci blokiraju dodatnu buku. 

Ako pripadate grupi koja se lakše koncentrira uz glazbu, ove slušalice oduševit će vas svojom preciznošću, jasnoćom i minimalnim vibracijama koju su u LG-ju postigli koristeći čisti grafen.

Bez obzira na jačinu zvuka, TONE Free slušalice pružaju dosljedan tonalni balans i stvaraju dojam kao da slušatelj sluša stereo zvučni sustav. Novost kod slušalica je podrška za Dolby Head Tracking tehnologiju do 24bit / 96kHz zvuka, što omogućuje korisnicima uživanje u studijskoj kvaliteti zvuka.

LG_bežične_slušalice_TONE_Free_T90S.jpg

LG TONE Free slušalice sadrže napredni mikrofon koji smanjuje ambijentalnu buku i slušalice koje izoliraju govor od pozadinske buke. LG je integrirao sustav s tri ugrađena mikrofona i Voice Pickup Unit (VPU) za praćenje pozadinske buke, prepoznavanje glasova korisnika i praćenje pokreta čeljusti. 

Omogućena je neometana Bluetooth povezanost između slušalica i uređaja bez Bluetootha, poput sustava za zabavu u avionu, traka za trčanje u teretani, hotelskih televizora i drugih. Osim što podržavaju Bluetooth kodeke AAC i SBC za besprijekornu vezu s Apple i Android uređajima, T90S su također kompatibilne s aptX Adaptive kodekom.

LG_kutija_za_slušalice_TONE_Free_T90S.jpg

Uz LG TONE Free aplikaciju, korisnici mogu sinkronizirati do pet vanjskih uređaja, bez potrebe za ručnim ponovnim povezivanjem prilikom prebacivanja između uređaja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.