Samsung predstavio Galaxy Tab S10 seriju osmišljenu za umjetnu inteligenciju

Samsung predstavio Galaxy Tab S10 seriju osmišljenu za umjetnu inteligenciju

Samsung je predstavio Galaxy Tab S10 Ultra i Galaxy Tab S10+, prve Samsung tablete s integriranom podrškom umjetne inteligencije

Hardver uključuje 14,6-inčne i 12,4-inčne Dynamic AMOLED 2X zaslone, koji su idealna podloga za intuitivnu S Pen olovku koja dolazi u paketu s oba modela. Nadogradnje u performansama za Galaxy Tab S10 Ultra uključuju 18-postotno povećanje snage CPU-a, 28-postotno povećanje snage GPU-a i 14-postotno poboljšanje NPU-a u usporedbi s Galaxy Tab S9 Ultra.

Poboljšana procesorska snaga omogućuje brže i responzivnije AI značajke, koje su sada lako dostupne s pomoću pisanih naredbi koristeći novu Galaxy AI tipku na Book Cover tipkovnici za prilagodbu AI asistenta.

Softver uključuje značajke kao što su Note Assist i Drawing Assist, optimizirane za format tableta. Galaxy Tab S10 serija također djeluje kao kućni AI uređaj, s 3D Map View značajkom koja daje vizualni pregled doma i svih povezanih uređaja kako bi se pojednostavilo upravljanje uređajima u SmartThings ekosustavu. Pouzdana Samsung Knox zaštita osigurava privatnost podataka i kontrolu, dok inovativni materijali naglašavaju predanost tvrtke Samsung održivijoj budućnosti.

Galaxy_Tab_S10_Ultra_3.jpg

Zaslon dijagonale 14,6 inča Galaxy Tab S10 Ultra i 12,4 inčni zaslon Galaxy Tab S10+ imaju vrhunsku Dynamic AMOLED 2X tehnologiju i nude živahno, ali prirodno iskustvo gledanja, čak i u otvorenom prostoru. 

Postavka četiri zvučnika u seriji dodatno je poboljšana UI-tehnologijom Dialogue Boost, koja naglašava glasove iznad neželjene buke i stvara iznimno jasno iskustvo zvuka. 

Galaxy_Tab_S10_Ultra_2.jpg

Za korištenje u pokretu, Galaxy Tab S10 serija nudi vrhunsku izdržljivost s IP68 otpornošću na vlagu i prašinu, te je dodatno zaštićen ojačanim Armor aluminijem – dizajniranim za korištenje bilo kada i bilo gdje.

Sa značajkom Note Assist i intuitivnom olovkom S Pen, bilježenje je jednostavno na velikom zaslonu tableta. Školske zadaće, bilježenje i osobni dnevnik postaju učinkovitiji s automatskim prijepisima i sažetcima koje pruža AI. Uz PDF Overlay Translation, Galaxy Tab S10 serija također može neprimjetno prevoditi PDF-ove putem preklapanja na zaslonu. Handwriting Help čisti i rukom neuredne pisane bilješke.

Galaxy AI značajka Sketch to Image čini Galaxy Tab S10 Ultra savršenim za pretvaranje mašte u stvarnost, djelujući kao idealan kreativni pomoćnik za prevladavanje mentalnih prepreka.

Sa značajkom Circle to Search s Googleom na Galaxy Tab S10 seriji, korisnici mogu zaokružiti i pretraživati bilo što bez promjene aplikacije. Ovo rješenje trenutno prevodi sadržaj na zaslonu s pomoću Google Translate značajke. Bez mijenjanja aplikacije, korisnici mogu prevesti bilo koju sliku, video ili tekst u dva dodira, kao i brzo doći do potrebnih informacija, a zatim se odmah vratiti onome na čemu rade. Circle to Search može čak prepoznati i ocrtati korake za rješavanje problema iz fizike i matematike.

Galaxy_Tab_S10_Ultra_1.jpg

Galaxy S Pen Air Command s AI omogućuje trenutni pristup značajkama Galaxy AI Assistant bez prebacivanja između izbornika. Aplikacije AI Assistant također se mogu lako pokrenuti tipkom Galaxy AI na Book Cover Keyboard s pisanim uputama, što korisnicima olakšava odabir između aplikacije Samsung Bixby i Googleovog Geminija za prilagođeno AI iskustvo.

Galaxy Tab S10 služi i kao kućni Galaxy AI uređaj, pojednostavljujući upravljanje uređajima unutar doma. Uz značajke optimizirane za veliki zaslon kao što je 3D Map View, lako je vidjeti status uređaja koji podržavaju SmartThings s pomoću widgeta SmartThings. Korisnici također mogu omogućiti SmartThings Energy i AI Energy Mode za jednostavno praćenje potrošnje energije svojih uređaja. Galaxy AI ne poboljšava samo život u pokretu, već i uklanja stres iz kućnog života.

Galaxy Tab S10 serija proširuje jedinstveno i povezano Galaxy iskustvo te ekosustav aplikacija treće strane, nudeći nove i poboljšane aplikacije. Galaxy Tab S10 serija omogućuje pristup vodećim aplikacijama trećih strana uključujući Goodnotes, LumaFusion, Noteshelf 3, Clip Studio Paint, Picsart i Sketchbook. Korisnici mogu jednostavno kontrolirati brzine i dodavati dramatične vizualne efekte pri uređivanju videozapisa na LumaFusionu ili neprimjetno stvarati sadržaj za društvene mreže s Picsart AI alatima za dizajn. S opsežnim ekosustavom aplikacija trećih strana Galaxy Tab S10 serije, postoji nešto za svakoga.

Galaxy_Tab_S10_Ultra_4.jpg

Galaxy Tab S10 Ultra i Galaxy Tab S10+ bit će dostupni u Hrvatskoj od 4. listopada, u dvije boje kućišta, Mjesečevo sivoj ili Platinasto srebrnoj. Galaxy Tab S10+ bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.149 eura, a Galaxy Tab S10 Ultra od 1.359 eura.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.