Hisense predstavio novu generaciju televizora, laserskih TV-a i soundbara s velikim fokusom na miniLED tehnologiju - 2.0 out of 5 based on 1 vote
Hisense predstavio novu generaciju televizora, laserskih TV-a i soundbara s velikim fokusom na miniLED tehnologiju

Hisense predstavio novu generaciju televizora, laserskih TV-a i soundbara s velikim fokusom na miniLED tehnologiju

Hisense je predstavio N seriju televizora, nove laserske televizore i projektore, te soundbare. Nova generacija uređaja donosi široki spektar modela koji će zadovoljiti potrebe praktički svakog korisnika, a mi vam u nastavku donosimo detalje kako bi znali odabrati onaj koji odgovara vašim potrebama. 

Asortiman TV kategorija i modela za nove serije sastoji se od svih glavnih tehnologija, počevši od ulazne Smart TV kategorije te UHD, QLED, Mini-LED ULED kategorije s vodećim UX modelom.

Vrhunski modeli nove serije temelje se na Mini-LED tehnologiji koja kombinira velik broj malih LED dioda za postizanje dramatičnog povećanja svjetline i izvrsnog kontrasta. U usporedbi s tradicionalnim LED televizorima, Mini-LED televizori s pozadinskim osvjetljenjem proizvode dublje crne tonove i općenito bolji kontrast, jer su područja kontrole pozadinskog osvjetljenja mnogo manja i pružaju mnogo precizniju kontrolu nad slikom.

Hisense-28.JPG

UXN model s Mini-LED X pozadinskim osvjetljenjem dolazi sa 120 Hz panelom koji u Game Mode Pro načinu rada dostiže brzinu osvježavanja od 144 Hz, a uz dodatna softverska poboljšanja ta brojka može skočiti do 240 Hz. Dolazi u 85 i 110-inčnoj varijanti s do 10.000 nita vršne svjetline (na maloj površini zaslona) i do 40.000 local dimming zones (obje brojke vrijede za 110-inčnu varijantu televizora). Zvučnici su raspoređeni u 4.1.2 surround ozvučenje s ugrađenim subwooferom i svim naprednim tehnologijama poput Dolby Atmosa i noviteta u Hisense ponui po imenu Hi-Concerto, koji po spajanju Hisense soundbara na TV ne isključuje zvučnike televizora, već ih spari sa soundbarom za još jači i kvalitetniji zvuk. 

Tu su i sve napredne tehnologije za prikaz slike Dolby Visdion IQ, HDR10+ Adaptive, HLG, FreeSync Premium PRO itd. 

UXN također dolazi s najsnažnijim i najinteligentnijim neuronskim procesorom - Hi-View Engine X, koji integrira Deep Neural Network 2.0 za stručno optimiziranje svjetline, kontrasta i smanjenja šuma kako bi slika bila savršena bez obzira na uvjete u prostoriji.

Hisense-22.JPG

Uz UXN, U8N i U7N modele također dolazi i novi daljinski upravljač koji se može puniti sunčevom svjetlošću, a u nedostatku tog izvora energije, možete ga napuniti i spajanjem na USB-C punjač. Ovaj punjač dolazi i sa 100-inčnom verzijom E7N Pro televizora.

Model U8N može se pohvaliti tehnologijama kao što su IMAX Enhanced, Dolby Vision i Filmmaker Mode koje osiguravaju da će iskustvo gledatelja biti što je moguće bliže onom u kinu. Ove tehnologije dolaze i s drugim modelima U serije.

Model U8 namijenjen filmofilima koji će prije svega cijeniti kvalitetu slike i zvuka. U7 model idealan je izbor za sve ljubitelje sporta. U kategoriji QLED, igrači video igara voljet će model E7 PRO jer ima različite funkcionalnosti razvijene kako bi iskustvo igranja bilo najrealnije do sada. Novost je i da su Hisense i popularna igra Black Myth: Wukong crossover sklopili partnerstvo te da su televizori ULED Mini-Led U7 i QLED E7 PRO posebno prilagođeni novoj RPG igri uz ekskluzivni režim slike te ostale audio-vizualne karakteristike koje osiguravaju ultimativno iskustvo gaminga.

Hisense-11.JPG

E7N Pro dolazi i u velikom broju dimenzija - 55, 65, 75, 85 i 100 inča - a uz Quantum Dot Colour (QLED) tehnologiju, nudi sve napredne tehnologije koje će trebati igračima za vrhunski prikaz slike u igrama. od FreeSync Premium, Dolby Vision IQ, HDR10+ Adaptive, HLG i drugih tehnologija do brzine osvježavanja od 144 Hz u Game Mode Pro načinu rada (brojka i kod ovog modela može doći do 240 Hz) i dva napredna HDMI 2.1 priključka, uz dva standardna HDMI 2.0 priključka. 

Iako se ne radi o miniLED modelu, Denis Oštir, koji je predstavio nove modele i novitete operativnog sustava VIDAA, je objasnio da E7N Pro dolazi s do 300 local dimming zones (brojka ovisi o dijagonali koju odaberete) i do 800 nita vršne svjetline (brojka varira od 450 do 800, ovisno o dijagonali koju odaberete). 

Hisense-156.JPG

Svi Hisense TV modeli rade na besplatnom, intuitivnom i prilagodljivom operativnom sustavu VIDAA koji svakom korisniku omogućuje stvaranje vlastitog iskustva. Novitet je što upravo na dan lansiranja nove linije Hisense televizora na hrvatsko tržište, na VIDAA platformu dolazi i popularan streaming servis Max na kojem možete gledati najbolje naslove produkcija kao što su HBO, Discovery, Warner Bros, Cartoon Network i druge.

Osim ovog noviteta, VIDAA će do kraja godine dobiti ažuriranje na osmu verziju sustava. Saznali smo da će ažuriranje stići ne samo na najnovije modele, već i na prethodne generacije Hisense televizora. Ažuriranje seže do modela predstavljenih 2020. godine. 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.