IFA 2024: novi HONOR Magic V3 je najtanji preklopni mobitel na svijetu

IFA 2024: novi HONOR Magic V3 je najtanji preklopni mobitel na svijetu

Na događaju su premijerno predstavljeni najnoviji HONOR AI uređaji, među kojima je HONOR posebno istaknuo najtanji preklopni pametni telefon na svijetu - HONOR Magic V3

Osim toga, predstavljeno je i prijenosno računalo HONOR MagicBook Art 14 za umjetnike, napredni digitalni tablet HONOR MagicPad 2 te pametni sat HONOR Watch 5

 

HONOR Magic V3

S debljinom od svega 9,2 mm kada je preklopljen, HONOR Magic V3 je najtanji preklopni mobitel na svijetu, a na IFA-i je dobio svoju europsku premijeru nakon što je kineskoj publici predstavljen prije dva mjeseca.

Masa mu iznosi svega 226 grama, a s obzirom na debljinu i masu, iz HONOR-a su napomenuli da su posebnu pozornost obratili na materijale i kvalitetu izrade kako bi osigurali vrhunsku izdržljivost.

HONOR_Magic_V3_-_11.jpg

Tako su napomenuli da je izrađen od 19 inovativnih materijala i 114 mikrostruktura, gdje su izdvojili tzv. HONOR Super Steel šarku koja prema njima može izdržati do 500.000 preklapanja. 

Magic V3 također dolazi s HONOR Falcon sustavom kamera. Ovaj sustav uključuje trostruku kameru: 50 MP glavnu kameru, 50 MP periskopsku telefoto kameru i 40 MP ultra-široku kameru.

Opremljen je 6,43-inčnim vanjskim zaslonom i 7,92-inčnim unutarnjim preklopnim zaslonom. Usmjeren na dobrobit i udobnost korisnika, uključuje niz inovativnih funkcija za udobnost očiju, poput prve AI Defocus Display tehnologije na svijetu, 4320Hz Risk-free PWM zatamnjivanje, cirkadijalnog noćnog prikaza i prikaza prirodnih tonova.

HONOR Magic V3 opremljen je trećom generacijom silicij-ugljične baterije kapaciteta 5150 mAh, a uz to dolazi s 66 W žičnim i 50 W bežičnim punjenjem.

HonorV3_Lifestyle1_Static_4_5--Clean.jpg

Softverski, HONOR se fokusirao na svoje AI značajke i suradnju s Google Cloudom koja dodatno pomaže s AI mogućnostima Magic V3 telefona. Tako osim Magic Portal, AI Motion Sensing i AI Portrait Engine značajki, Magic V3 nudi funkcije poput AI Eraser, Face to Face Translation i HONOR Notes Live Translation.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.