TCL-ov QD-Mini LED televizor od 115 inča, koji košta 20.000 dolara, dolazi s ulaznicom za Super Bowl

TCL-ov QD-Mini LED televizor od 115 inča, koji košta 20.000 dolara, dolazi s ulaznicom za Super Bowl

Ogromni 115-inčni QD-Mini LED televizor tvrtke TCL napokon je dostupan potrošačima, nakon što je predstavljen još u siječnju na CES-u. Službeno je riječ o najvećem QD-Mini LED televizoru na svijetu i može se kupiti izravno od TCL-a ili putem odabranih trgovaca diljem SAD-a.

Cijena mu je 20.000 dolara, što je otprilike cijena 8.000 šalica kave, ali dolazi s mogućnošću dobivanja nekih zaista jedinstvenih dodataka. Rani kupci mogu birati između različitih bonusa, uključujući ulaznicu za Super Bowl LIX u New Orleansu.

Avionska karta nije uključena, ali ulaznice za Super Bowl nisu jeftine. Promocija također pruža samo jednu ulaznicu, tako da nećete moći podijeliti iskustvo s voljenima. S pozitivne strane, moći ćete se družiti s grupom ljudi koje ne poznajete, a koji su također potrošili 20.000 dolara na TV. TCL obećava "jedinstvena iskustva" s drugim financijski neodgovornim ljudima koji prisustvuju prvenstvenoj utakmici, ali nisu ulazili u detalje.

Ako američki nogomet nije vaš izbor, tvrtka nudi i niz drugih pogodnosti. Kupci mogu prisustvovati filmskoj premijeri u poznatom TCL Chinese Theatre (bivše Grauman's Chinese Theatre), što uključuje dvije povratne avionske karte i smještaj u hotelu. Ovo također uključuje šetnju crvenim tepihom i privatnu ložu za operu.

Ostale opcije uključuju koncert na stadionu SoFi i putovanje u Los Angeles za posjet Activisionu kako biste vidjeli kako nastaje igra Call of Duty. Na kraju, tu je i putovanje u Las Vegas s plaćenim svim troškovima za prisustvovanje Consumer Electronics Showu (CES).

Što se tiče stvarnih specifikacija televizora, TCL 115QM89 se može pohvaliti tehnologijom Quantum Dot, sustavom zvučnika s 6.2.2 kanala i AIPQ ULTRA procesorom za visoku kvalitetu i jasne slike.

Također ima 20.000 zona zatamnjivanja koje pomažu da sjene i svijetli dijelovi budu bolje definirani. Za matematičke čarobnjake među vama, to iznosi 1 dolar po zoni zatamnjivanja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.