Philips Evnia izdaje novi gaming monitor s MiniLED pozadinskim osvjetljenjem i 4K rezolucijom

Philips Evnia izdaje novi gaming monitor s MiniLED pozadinskim osvjetljenjem i 4K rezolucijom

Philips Evnia 32M2N6800M dolazi s nizom značajki koje poboljšavaju iskustvo svakog gamera

Osim 31,5-inčnog IPS panela maksimalne razlučivosti od 3840 x 2160 piksela, glavna značajka ovog monitora je miniLED pozadinsko osvjetljenje s 1152 zone, što omogućuje pregršt boja tijekom gameanja.

MiniLED pozadinsko osvjetljenje, u kombinaciji s 4K rezolucijom monitora, apsolutna je snaga za kvalitetu boje. S ovim nizom specifikacija i DisplayHDR 1000 kvalifikacijom monitora, gameri mogu očekivati vrlo realistično i živopisno iskustvo boja. 

Uz Philips Evnia 32M2N6800M monitor opremljen Ambiglow rasvjetom, gameri mogu stvoriti uistinu očaravajuće iskustvo s RGB ambijentalnim osvjetljenjem koje može pratiti audio i video sadržaj.

VIDILAB-MONITOR-philips-evnia-slika-1.jpg

Osim vrhunskih vizualnih značajki, Philips Evnia 32M2N6800M nudi više kada je u pitanju brzina: Njegova velika brzina osvježavanja od 144 Hz, sa značajkom Stark ShadowBoost monitora, omogućit će najbržu vrstu gameanja i omogućiti gamerima da precizno pogode svoje mete, te vide čak i u najtamnijim kutovima.

I ne samo to, Stark Shadowboost ima tri prilagodljive razine, kako bi gameri mogli personalizirati i podesiti boju koju žele u svakoj sceni.

Novi Dynamic lighting softver instaliran u Philips Evnia 32M2N6800M napravljen je za stvaranje ekosustava na svim uređajima opremljenim RGB rasvjetom.

vidilab-za-web-slika-2-philips-monitor-evnia-gejmerski-3.jpg

Tijekom gameanja, dinamičko osvjetljenje omogućit će korisnicima sustava Windows 11 sinkronizaciju audio i video sadržaja na monitoru i povezanoj dodatnoj opremi; čineći svako gaming iskustvo istinski prilagođenim i imerzivnim.

Philips Evnia 32M2N6800M prepun je dodatnih značajki koje su prikladne za one koji provode mnogo sati ispred zaslona.

vidilab-monitor-philips-evnia-zavidilab-ergonimija-slika-1.jpg

Primjerice, Smart Ergo Base podešava monitor u najudobniji i ergonomski položaj, dok LowBlue način rada monitora i Flicker-free postavke  čine gamerima iskustvo gledanja ugodnijim smanjenjem treperenja i emisija plavog svjetla.

Philips Evnia 32M2N6800M monitor dostupan je za kupovinu u srpnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 979 €.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.