Novi Huawei Pura 70 Pro dostupan u prodaji

Novi Huawei Pura 70 Pro dostupan u prodaji

Najnoviji flagship mobitel tvrtke HUAWEI - Pura 70 Pro - dostupan je u prodaji u Hrvatskoj.

Telefon dolazi s Ultra Lighting glavnom kamerom s podesivim otvorom blende i velikim senzorom za bolji protok svjetla. Najnovija značajka Ultra Speed Snapshot omogućuje „zamrzavanje“ pokreta subjekta kojeg se fotografira – bilo da se radi o sceni napadača koji se brzo probija prema golu ili lopte koja leti kroz zrak. Korisnici se mogu u potpunosti približiti kadru s telefoto kamerom koja je idealna za snimanje kućnih ljubimaca ili sportskih aktivnosti iz daljine.

HUAWEI_Pura_70_Pro_02.jpg

Huawei Pura 70 Pro podržava raspon zumiranja do 200x, a u setu kamera se nalazi i Macro telefoto leća s 35x Macro Zoom za koju Huawei navodi da bi trebala omogućiti fotografiranje detalja sa samo 5 cm udaljenosti, čak i u okruženju slabog osvjetljenja.

HUAWEI_Pura_70_Pro_03.jpg

Telefon krasi veliki 6,8-inčni HUAWEI X-True zaslon s brzinom osvježavanja slike do 120 Hz podržava i 2.500 nita svjetline, zbog čega korisnici neće imati problema s reprodukcijom sadržaja čak ni na danjem svjetlu. Uređaj je opremljen izdržljivim Kunlun Glass staklom koje prema Huaweiju pojačava otpornost na padove za 100%, pretvarajući garantirane nezgode u siguran ishod. Tu je i baterija od 5.050 mAh koja zajedno s 80 W HUAWEI Supercharge tehnologijom brzog punjenja može napuniti uređaj do 50% u samo 15 minuta.

HUAWEI_Pura_70_Pro_04.jpg

Preporučena maloprodajna cijena Huawei Pura 70 Pro pametnog telefona je 1.199,00 EUR, a dostupan je u bijeloj i crnoj boji.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi Huawei Pura 70 Pro dostupan u prodaji - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.