Philips predstavio novi 49-inčni Evnia monitor za gaming

Philips predstavio novi 49-inčni Evnia monitor za gaming

Philips Evnia 49M2C8900L monitor je „prekrcan“ značajkama poput QD OLED panela, 32:9 (48,9 inča) SuperWide zaslona, ​​rezolucije 5120 x 1440, Ambiglow osvjetljenja i DTS Sound.

Perjanica ovog modela svakako je QD OLED panel koji ima certificiranu HDR True Black 400 kvalitetu slike i VESA Certified ClearMR na razini od 8.000. 

S tim mogućnostima, bit ćete sigurni da ovaj Evnia monitor prikazuje boje, i prikaz općenito, točno ono kako su dizajneri igre zamislili. 

Kad na to nadodamo još i zakrivljenost monitora od 1800R, Evnia 49M2C8900L pružit će gamerima vrhunsko i nadasve imerzivno iskustvo igranja. 

philips-evnia-monitor-za-vidilab-hehe.jpg

Monitor dolazi s 32:9 omjerom slike, što zapravo znači da u jednom monitoru dobivate prikaz koji bi vam omogućila dva vrhunska 16:9 monitora s QHD rezolucijom, bez nepotrebnog obruba u sredini, dakako. Brzina osvježavanja zaslona je 144 Hz.

Od naprednih značajki, tu su SmartImage Game način rada za gaming, DTS Sound mogućnosti za kvalitetu zvuka, koje dolaze u kombinaciji s 30 W izlaznom snagom zvučnika, te Ambiglow osvjetljenje - značajka po kojoj je Philips poznat. 

49M2C8900_AMBIGLOW-BACK_1.jpg

Tu su i mogućnosti jednostavnog prebacivanja između spojenih izvora, način rada za zaštitu očiju od plavog svjetla, kao i mogućnost podizanja i spuštanja stalka monitora.

Ovaj izvrsno opremljeni monitor namijenjen gamerima bit će dostupan za kupnju u svibnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 999 eura.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.