Unaprijedite svoje trčanje uz Garmin Forerunner 165 satove

Unaprijedite svoje trčanje uz Garmin Forerunner 165 satove

Garmin predstavlja Forerunner 165 seriju, pristupačne pametne satove za trčanje s GPS-om koji pomažu sportašima svih razina da ostvare svoje ciljeve uz personalizirane prilagodljive planove treninga plus popularne metrike zdravlja i kondicije.

Dostupni u dva modela, Forerunner 165 i Forerunner 165 Music, najnoviji pametni satovi za trčanje, mogu se pohvaliti lako čitljivim zaslonima u boji, osjetljivim na dodir i tradicionalnim dizajnom s 5 tipki.

S brzim i lakim pristupom svakodnevnim zdravstvenim funkcijama, naprednim metrikama treninga, uvidima u oporavak, pametnim obavijestima i više, trkači mogu pratiti svoj napredak bez žrtvovanja trajanja baterije jer oba modela imaju do 11 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i do 19 sati u načinu rada GPS.

Bez obzira na udaljenost, serija Forerunner 165 ima alate koji pomažu trkačima da prate tempo, udaljenost, otkucaje srca na zapešću, VO2 max i više. Oni koji treniraju za svoju sljedeću utrku mogu iskoristiti nekoliko različitih opcija prilagodljivog plana treninga ili unijeti podatke o utrci u kalendar Garmin Connect i primati planove treninga za utrku koji se prilagođavaju nakon svake utrke kako bi odgovarali performansama i oporavku.

Također mogu koristiti besplatni Garmin Coach 5 km plan, planove za 10 km i polumaraton koje su izradili stručni treneri. Trkači mogu koristiti i personalizirane dnevne predložene treninge koji se prilagođavaju nakon svakog trčanja kako bi uskladili performanse i oporavak.

Osim navedenih trkačkih značajki, serija Forerunner 165 omogućuje korisnicima primanje e-pošte, SMS-ova i upozorenja kada su upareni s njihovim kompatibilnim iPhone ili Android pametnim telefonom.

Kada je sat uparen s aplikacijom za pametni telefon Garmin Connect, poruka s imenom i lokacijom korisnika (ako je dostupna) može se poslati unaprijed odabranim kontaktima za hitne slučajeve ako se otkrije incident. Korisnici također mogu preuzimati aplikacije, brojčanike sata i još mnogo toga iz Connect IQ Storea izravno na satu ili pronaći više opcija u aplikaciji za pametni telefon.

Forerunner 165 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 279,99 €, dok Forerunner 165 Music košta 329,99 €.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Unaprijedite svoje trčanje uz Garmin Forerunner 165 satove - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.