Preklopni HONOR Magic V2 uskoro i na našem tržištu

Preklopni HONOR Magic V2 uskoro i na našem tržištu

HONOR je nedavno predstavio najtanji i najlakši preklopni pametni telefon na svijetu HONOR Magic V2, s novim pametnim funkcijama u tehnologiji fotografiranja, a uskoro će biti dostupan i na hrvatskom tržištu.

Uređaj, koji odlikuje velika baterija, opremljen je i Falcon Camera sustavom te uključuje ultraširoku kameru od 50 MP s većim senzorom i otvorom blende za poboljšane performanse detekcije svjetla, širokokutnu kameru od 50 MP i telefoto kameru s objektivom od 20 MP.

Glavna kamera od 50 MP opremljena je otvorom blende od f/1,9 i prilagođenim senzorom za unos više svjetla, što rezultira fotografijama veće oštrine, bolje ekspozicije i šireg dinamičkog raspona. 

 

HONOR_Magic_V2_2.jpg

AI Motion Sensing Capture uključuje se u AI mrežu obučenu s više od 270.000 fotografija, omogućujući kameri da s velikom preciznošću prepozna različite scenarije - od akcijskih snimaka sportskih događaja do dragocjenih trenutaka, osiguravajući oštre fotografije. Osim toga, HONOR je poboljšao i svoju inteligentnu tehnologiju AI Recognition za bolju identifikaciju slike, koji sada može odabrati najbolju od svih fotografija snimljenih u ukupnom broju od 1,5 sekundi prije i nakon snimanja.

S novom značajkom Millisecond Falcon Capture, HONOR brzinu obrade kamere postavlja na potpuno novu razinu. U usporedbi s prethodnom generacijom, brzina pokretanja, brzina fokusa, hvatanje trenutka bez zastoja i brzina fotografiranja u HONOR Magic V2 drastično su se povećali. 

 

HONOR_Magic_V2.jpeg

Koristeći mogućnosti lagane titanijske šarke (Super light Titanium Hinge), HONOR Magic V2 omogućuje razne kutove slikanja. Sa svojom zero-gear strukturom, ovaj model uvodi značajku "lebdenja", omogućujući korisnicima da bez napora snime fotografije, bez oslanjanja na pomoć drugih, dok uživaju u slobodi rada bez ruku.

HONOR korisnicima jamči da će, dok fotografiraju, dobiti ono što vide na zaslonu, uz dosljednu kvalitetu. Opremljen kalibriranim algoritmom, HONOR Magic V2 precizno dohvaća podatke o svjetlu i sjenama, dok snima stvarnu scenu. Kako bi se postigla preciznost boja, AI algoritam je nadograđen i poboljšanom metodom kalibracije boja, pružajući prilagođena rješenja temeljena na složenosti različitih scena.

S tehnologijom Super AI RAW 2.0, HONOR Magic V2 zadržava najautentičniju boju, podižući korisničko iskustvo na nove visine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Preklopni HONOR Magic V2 uskoro i na našem tržištu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.