MSI i Mercedes AMG Motorsport predstavili luksuzni gaming laptop - 5.0 out of 5 based on 1 vote
MSI i Mercedes AMG Motorsport predstavili luksuzni gaming laptop

MSI i Mercedes AMG Motorsport predstavili luksuzni gaming laptop

Na sajmu Computex 2023 MSI i Mercedes AMG Motorsport predstavili su Stealth 16 laptop – prvi u njihovom novom partnerstvu.

Pohvalili su se luksuznim dizajnom koji ukazuje na visoke performanse – selenij sivu boju, ekskluzivni AMG uzorak s rombovima, šasiju od legura magnezija i aluminija te logo Mercedes-AMG Motorsport na donjem bezelu i prednjem te stražnjem poklopcu.

MSI_Stealth_16_Mercedes-AMG_Motosport.jpg

Kako bi unutarnje performanse odgovarale vanjskim, ali i kako bi zadovoljili i gejmere i fanove motosporta, Stealth 16 Mercedes-AMG Petronas pogone moćne komponente. Dolazi s najnovijim Intelovim procesorom 13. generacije Core i9-13900H, Nvidijinim RTX 4070 ili 4060 karticama, do 64GB DDR5 radne memorije i 4K 16:10 OLED ekranom.

Laptop će biti izrazito lagan i tanak – prema njihovoj procjeni svega 1.88kg težine i 19.95mm širine, što je ozbiljan pothvat s obzirom da dolazi s 99.9Whr baterijom. Gejmerima i motosport fanovima koji se odluče za ovaj laptop će takve dimenzije i baterija omogućiti pravo gaming iskustvo u pokretu.

MSI i Mercedes-AMG Motorsport nisu na prezentaciji objavili cijene ni datum izlaska za svoj Stealth 16 laptop, ali s obzirom na njegove specifikacije, sigurni smo da će biti poprilično visoka.

Nadajmo se da neće biti toliko visoka da odvrati većinu fanova ovih dvaju ništa. Na kraju krajeva, to je i u interesu ovih dviju tvrtki i njihova partnerstva budući da su najavili da je ovo tek prvi u nizu od proizvoda koji će nastati kao rezultat njihove suradnje.  

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI i Mercedes AMG Motorsport predstavili luksuzni gaming laptop - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.