HONOR je prikazao razvoj svojeg Falcon sustava za mobilne kamere

HONOR je prikazao razvoj svojeg Falcon sustava za mobilne kamere

HONOR je nedavno na hrvatskom tržištu predstavio svoj novi premium pametni telefon – HONOR Magic5 Pro.

Magic5 Pro je opremljen HONOR Image Engine tehnologijom, s potpuno novim Millisecond Falcon Capture algoritmom, koji omogućuje neke od najvećih brzina snimanja na tržištu, kao i povećanu jasnoću snimljenih fotografija.

HONOR je otvorio vlastite laboratorije za razvoj kamere u kojima se provode kvantitativne i kvalitativne analize, što je utjecalo na razvoj njihovog AI algoritma. Rješavajući brojne izazove oko snimanja pokretnih scena u različitim brzinama, udaljenostima i uvjetima osvjetljenja, HONOR Magic5 Pro podiže proces slikanja na potpuno novu razinu. Primjerice, brzina autofokusa povećana je za 245%, u usporedbi s prethodnom generacijom HONOR mobitela.

 

HONOR_otkrio_kako_je_nastao_njihov_napredni_Falcon_sustav_kamere_3v2.jpg

Za novu razinu fotografskih i video mogućnosti novog HONOR-a Magic5 Pro zaslužan je sustav trostruke kamere koji se sastoji od 50MP širokokutnog, 50MP ultra-širokokutnog i 50MP telefoto objektiva. Zahvaljujući povećanom senzoru i većem otvoru blende, Magic5 Pro nudi poboljšane performanse, što rezultira fotografijama visoke razlučivosti s jasnim detaljima, i kod zahtjevnijih osvjetljenja.

Koristeći najnoviju AI Recognition tehnologiju, opcija AI Motion Sensing HONOR-a Magic5 Pro omogućuje korisnicima da zabilježe najbolji trenutak kod objekata koji se brzo kreću. Kako bi to omogućio, HONOR je blisko surađivao s tvrtkom Qualcomm Technologies kako bi maksimizirao snagu procesora potpunim iskorištavanjem mogućnosti Qualcomm AI Enginea.

 

HONOR_otkrio_kako_je_nastao_njihov_napredni_Falcon_sustav_kamere_1v2.jpg

S većim intervalom predmemorije podataka i AI mrežom treniranom na preko 270.000 fotografija, kamera HONOR-a Magic5 Pro može pomoći korisnicima da lakše zabilježe omiljene trenutke u pokretima.

HONOR je proveo 18 mjeseci iz temelja rekonstruirajući HONOR Image Engine, a s novom arhitekturom, izvornim kodom i algoritmima u potpunosti se koristi procesorska snaga Snapdragon mobilne platforme.

 

HONOR Magic5 Pro u Hrvatskoj je dostupan u boji Midnight Black. Uređaj je dostupan u ponudi A1, Telemacha i Sancta Domenice, uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 1.199 eura, a kupci na poklon dobivaju i HONOR Watch GS 3 .

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HONOR je prikazao razvoj svojeg Falcon sustava za mobilne kamere - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.