ASUS ROG Ally nadolazeća je konzola atraktivnih performansi i cijene

ASUS ROG Ally nadolazeća je konzola atraktivnih performansi i cijene

Prijenosna konzola za igranje ASUS ROG Ally trebala bi koštati oko 700 USD (u SAD-u) za verziju s 16 GB LPDDR5 i 512 GB NVMe M.2 SSD-om.

Nova ROG Ally ima novi AMD Ryzen Z1 APU procesor koji bi trebao pružiti 50% bolje performanse od Steam Deck-a na 15W i 2x na 35W načinu rada, uz FSR & RSR podršku. Nalikuje drugim prijenosnim konzolama i mogu mu se odvojiti upravljači.

ASUS ROG Ally može podržati ASUS XG Mobile eGPU, s cijenom oko 2000 USD i nudi NVIDIA GPU sve do RTX 4090 modela, što je pretjerivanje za ostatak hardvera, no pametnom kupnjom omogućujete daleko bolje gaming iskustvo kod kuće.

Cijena dolazi od BestBuy leaka objavljivanjem ASUS ROG Ally prijenosne konzole s 699,99 američkih dolara za verziju s 16 GB LPDDR5 i 512 GB NVMe M.2 SSD-om, slično kao i Steam Deck konzola. Imati će AMD Ryzen Z1 seriju procesora u dvije verzije, 15 W i 35 W modelima. Imat će FSR & RSR podršku i bit će dizajnirana slično kao One-Netbookov OneXPlayer i Valveov Steam Deck.

ASUS ROG Ally prijenosna konzola za igranje imat će 7-inčni 120Hz zaslon (5ms vrijeme odziva) s maksimalnom razlučivosti od 1080P FHD i nudi do 500 Nita svjetline, te teži 669g.

Imati će dvije palice za upravljanje, D-Pad, ABXY raspored tipki i druge tipke, uključujući okidače na vrhu i stražnjem dijelu. Pruža dvostruki ispuh s integriranim toplinskim cijevima, a straga naravno dobivamo LED traku koja svijetli kada je uređaj uključen.

Specifični datumi i cijene za ERU tržište naravno nisu poznati.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ASUS ROG Ally nadolazeća je konzola atraktivnih performansi i cijene - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.