Garmin Predstavio Varia eRTL615 - radar za e-bicikle

Garmin Predstavio Varia eRTL615 - radar za e-bicikle

Varia eRTL615 prvi je stražnji radarski sustav i stražnje svjetlo iz Garmina posebno napravljeno za vozače e-bicikala.

Uz dizajn koji ne koristi bateriju, Varia eRTL615 se priključuje na kompatibilni električni bicikl 1 i može pomoći u otkrivanju vozila koja se približavaju pružajući vizualna i zvučna upozorenja kada je uparen s određenim Garmin uređajima ili aplikacijom Varia na kompatibilnom pametnom telefonu.

 

Vozite mirnije

• Maksimalna svjesnost: Kada se upari s odabranim Garmin pametnim satovima, Edge biciklističkim uređajima ili pametnim telefonom uz aplikaciju Varia, vizualna i zvučna upozorenja mogu upozoriti na vozila koja se približavaju odzada - do 150 metara udaljenosti.

• Izvrsna vidljivost: Upozorava vozače na prisutnost biciklista što je prije moguće uz svjetlo koje je vidljivo do 1.6 km u dnevnim uvjetima te uzorak bljeska svjetla koji se mijenja kada se otkrije vozilo koje se približava.

• Prilagodljivi načini rada svjetla: Četiri načina rada - stalni, peloton, noćni bljesak i dnevni bljesak - pružaju veću vidljivost vozačima u različitim uvjetima.

 

Uz svoj elegantan i kompaktan dizajn, Varia eRTL615 nudi višestruke opcije montaže s univerzalnim nosačem sjedala ili nosačem za prtljažnik. Dostupan je odmah po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,99 €.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin Predstavio Varia eRTL615 - radar za e-bicikle - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.