Prvi renderi novih Pixel 8 i 8 Pro mobitela pojavili se na internetu

Prvi renderi novih Pixel 8 i 8 Pro mobitela pojavili se na internetu

Googleova velika konferencija na kojoj najavljuju svoje novitete "Google I/O 2023" najavljena je za svibanj, a mobiteli su samo jedan od brojnih novih gadgeta koje očekujemo.

Google je u zadnjih nekoliko godina definirao dizajn svojih Pixel telefona te izgleda kako će ga se držati i u 2023. godini, ako su renderi koji se mogu naći na internetu točni. Izbacio ih je poznati leaker OnLeaks, a pokazuju dizajn novih Pixel 8 i Pixel 8 Pro modela.

 

Pixel-8-Pro_1.jpg

Pixel 8 Pro model i dalje straga ima izbočinu po cijeloj širini mobitela zajedno s tri kamere, glavnom ultraširokom i naravno telefoto periskopskom kamerom. Pored njih su izrezi za LED flash kao i laserski autofokus koji se pokazao bitnim dodatkom nakon Samsungovog S20 Ultra uređaja koji ga nisu imali pa je autofokus bio previše spor u nekim situacijama.

Dok većina detalja još nije poznata, smatra se da će imati dijagonalu 6,52" kao i novi Googleov Tensor G3 čipset baziran na Samsungovom Exynos 2300 čipsetu. S obzirom da je i Samsung odustao od Exynosa, pitanje je kakve performanse možemo očekivati.

 

Pixel-8_1.jpg

Standardni Pixel 8 prema renderima imati će nešto zagađenije rubove uređaja u usporedbi sa aktualnim modelom, no po nama razlika nije dovoljno velika da bi korisnici imali značajne komentare oko dizajna. Straga izgledaju gotovo jednako kao i trenutni model, s jedinim detaljem da bi novi mobiteli trebali imati dijagonalu svega 5,8 inča.

Sve ovo su za sada samo glasine bez jednog konkretnog leaka pouzdanih informacija pa nas još razna iznenađenja mogu dočekati.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Prvi renderi novih Pixel 8 i 8 Pro mobitela pojavili se na internetu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.