Garmin Dash Cam Live omogućuje stalni nadzor vozila

Garmin Dash Cam Live omogućuje stalni nadzor vozila

Garmin predstavlja potpuno novu Garmin Dash Cam Live, uvijek povezanu1 LTE kameru2 koja vozačima nudi pristup vanjskom pregledu vozila uživo. Uz kupnju LTE pretplate, vozači mogu koristiti aplikaciju Garmin Drive za pristup pregledu na zahtjev svega u vidokrugu Dash Cam Live u svom vozilu.

Kamera snima video visoke razlučivosti od 1440p s vidnim poljem od 140 stupnjeva, s Garmin Clarity HDR optikom za oštre detalje danju ili noću, pružajući jasnog svjedoka svakom potencijalnom incidentu. 

Uz Dash Cam Live, spremljeni videoisječci automatski se pohranjuju 24 sata u sigurnom, mrežnom trezoru i može im se pristupiti pomoću aplikacije Garmin Drive za pametni telefon. Kamera je uvijek uključena, što znači da automatski snima i sprema video incidente, označavajući vrijeme, datum i mjesto spremljenog videa zahvaljujući ugrađenom GPS-u. Kada su korisnici spremni pristupiti ili dijeliti snimljeni video, LTE povezivost također čini Dash Cam Live superiornijim u odnosu na standardne kamere na kontrolnoj tabli, jer korisnici ne ovise o Wi-Fi povezivanju za dijeljenje video isječka.

Vozači će cijeniti vrhunske funkcije ove kamere na kontrolnoj tabli, uključujući praktičnost upravljanja kamerom svojim glasom4. Govornim naredbama vozači mogu spremati video, zaustavljati/pokretati snimanje, snimati fotografije i još mnogo toga, dok drže ruke na upravljaču.

Kamera dodatno može vozača upozoravati o potencijalnom sudaru sprijeda ako detektira kočenje, upozorenje kod napuštanja trake i i obavijesti u slučaju detekcije da se krećete brže nego je dozvoljeno.

 

DashCamLive_1.jpg

S robusnim dizajnom, Dash Cam Live napravljena je da izdrži teške uvjete u vozilu, uključujući izravnu sunčevu svjetlost i visoke temperature u unutrašnjosti automobila. Također je spremna za korištenje čim ju izvadite iz kutije, s uključenom microSD memorijskom karticom, tako da vozači mogu montirati svoju kameru i krenuti na cestu.

Da bi vozači mogli uživati u svim povezanim funkcijama ove LTE kamere, moraju kupiti mjesečni plan pretplate u aplikaciji Garmin Drive. Ovi planovi, koji počinju s 10,99 € mjesečno, omogućuju 24/7 povezane funkcije, uključujući prikaz uživo, praćenje lokacije, upozorenja o krađi, hitne obavijesti o kontaktima i obavijesti čuvara parkirališta, kao i mogućnost produljenja trajanja pohrane videoisječaka za najviše do 30 dana.

Dostupna je sada, Garmin Dash Cam Live ima maloprodajnu preporučenu cijenu od 399.99 €.

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin Dash Cam Live omogućuje stalni nadzor vozila - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.