Najnoviji Philips Momentum monitori i za XBox gaming

Najnoviji Philips Momentum monitori i za XBox gaming

Najnovije gaming konzole imaju iznimnu snagu za najmodernije grafičke mogućnosti u novim naslovima. Sada je vrijeme da ih iskusite s najnovijim Momentum monitorima.

Philips je na tržište izbacio dva najnovija Momentum monitora certificirana za XBox gaming,a dobivaju i Xbox Game Mode način rada za vrhunske performanse koje mogu iskoristiti sve što Xbox Serija X ili S nude.

Riječ je o modelima Philips Momentum 279M1RV i 329M1RV koji osim veličina od 27 i 32 inča dijagonale, nude brojne vrhunske tehnologije, no i neke posebnosti.

Dobivaju HDMI 2.1 standard, bitan detalj s obzirom da se radi od 4K monitorima sa 120 Hz osvježavanjem. Uz to, monitor nosi i VESA DisplayHDR 600 certifikat sa do 450 nita svjetline kao i VRR podršku kako bi screen tearing postao stvar prošlosti.

Ako vam je brzina reakcije bitna, tu je i Low Latency Gaming mod koji će osjetno ubrzati reakcije prikaza sadržaja na monitoru. Uz sve to, monitor podržava i DTS Sound za ćist i jasan zvuk iz monitora.

Ipak je riječ o Philips monitorima, a u Momentum Gaming seriji dobivate i AmbiGlow osvjetljenje pozadine koje prati akciju na monitoru sa tri strane. 

Manji, 27-inčni monitor je i G-Sync kompatibilan, dok 32-inčna vaerzija monitora ima 1 ms (MPRT) responzivnost.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najnoviji Philips Momentum monitori i za XBox gaming - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.