Idealna Samsung postava za uzbuđujuće gejmanje, gledanje filmova ili kućni party

Idealna Samsung postava za uzbuđujuće gejmanje, gledanje filmova ili kućni party

Jesen je puna uzbudljivih premijera kao što su novi prequel Game of Thrones serijala, Gospodar prstenova, ili pak Pokemon Legends i Horizon Forbidden West za one koji više vole video igre, od serija i filmova.

Neki pak žele uživati u svemu što suvremena tehnologija pruža te im je potreban moćan televizor koji će detaljno i brzo prikazivati i najzahtjevnije video igre, ali i ostaviti prostora za napete filmove i humoristične serije uz prijatelje i kokice.

Novi Samsung NeoQLED 2022 televizori opremljeni su unaprijeđenim tehnologijama i značajkama koje su posebno dizajnirane kako bi omogućile svestrano iskustvo korištenja za potrebe suvremenog korisnika.

 

Stvorite savršenu gejming zonu

Neo QLED televizori za 2022. godinu u segmentu gejminga i video igara rade značajan pomak te osim što unapređuju one postojeće, uvode i nove značajke. Novost je specijalizirani Game Bar koji omogućava brz i jednostavan pristup gejming postavkama gdje se u svega par klikova mogu podesiti FPS, HDR, VRR, veličina zaslona, zvuk ili latencija ulaza i stvoriti savršeni uvjeti za koju god igru odaberete, bilo da se radi o dinamičnom on-line fps-u ili slikovitom rpg-u.

 

NeoQLED3.jpg

Ono što će oduševiti profesionalne gejmere, ali definitivno i rekreativce koji vole igre kao što su Forza Horizon ili Grand Turismo je Motion Xcelerator Turbo značajka za jasnoću pokreta koja posebice dolazi do izražaja upravo kod trkaćih video igara.

Osim toga, značajaka automatskog načina rada s niskom latencijom (ALLM) za sprječavanje ulaznog kašnjenja savršena je postavka koja osigurava da se svaka zamišljena akcija ili pokret u video igri dogodi istovremeno s pritiskom gumba na igraćoj konzoli.

 

Svestran uređaj za multimedijalnu zabavu

Ako pak osim u gamingu želite uživati i uz odlične filmove i serije, Samsung NEO QLED Smart TV pravi je izbor za vas. Zahvaljujući Quantum Matrix tehnologiji, na zaslonu ćete kristalno jasno moći vidjeti i najsitnije detalje, a njegov moćni Neural Quantum 8K procesor umjetnom inteligencijom optimizira visoku razinu kontrasta za postizanje oštrog i vrlo detaljnog prikaza na zaslonu uz nevjerojatno brze performanse. Quantum HDR 64x dodaje onaj završni detalj koji će omogućava HDR 10+ prikaz sadržaja zbog kojeg se vaš dnevni boravak pretvara u kino dvoranu.

 

NeoQLED.jpg

Ako ste ipak jedna od onih osoba koja se stresa rješava dobrim treninzima, a nije ljubitelj odlazaka u teretanu, NEO QLED Smart TV nudi opciju Slim Fit kamere. Trenera možete nazvati putem videopoziva ili izabrati jedan od treninga koje nudi Samsung Health opcija na vašim pametnim telefonima, a lako ga možete povezati s ovim modelom televizora.

 

Kinematografska kvaliteta zvuka za filmove i tulume

Doživljaj igranja, a ni gledanja filmova nije potpun uz kvalitetan i bistar zvuk. Kako biste doslovno uronili u sadržaj koji gledate, pobrinut će se Dolby Atmos tehnologija čiji zvuk potpuno ispunjava prostoriju i stvara koncertno iskustvo. Odlična značajka je i Object Tracking Sound Pro koja sukladno gledanom sadržaju na televizoru analizira radnju i stvara dinamičan zvuk što omogućava korisniku da se maksimalno uživi u omiljeni film ili seriju – iz svakog kuta prostorije.

 

NeoQLED2.jpg

Osim toga, Samsung Soundbar uz Q-symphony tehnologiju ima mogućnost povezati sve zvučnike za još bolji zvuk u okruženju što dodatno obogaćuje iskustvo gledanja filmova, ali i drugih aktivnosti poput igranja video igri ili pak slušanja glazbe. Uz moćan soundbar sve što vam treba za kućni party je Spotify, na koji se jednostavno možete spojiti putem televizora i pustiti što god vas je volja. Najimpresivniji zvuk, funkcionalnost i dizajn potvrđuje Samsung Neo QLED 8K, dobitnik nagrade na tehno-sajmu CES 2022.

Ako se odlučite na kupnju novog NeoQLED 8K 2022 televizora na poklon dobit ćete vrhunski pametni telefon, Galaxy Z Flip3! Promocija vrijedi do 9.10.2022. ili do isteka zaliha poklona. Dodatno, uživajte u omiljenim serijama i nezaboravnoj TV zabavi uz jamstvo za 5 godina bezbrižnog uživanja za sve Neo QLED televizore iz 2021. i 2022. godine. Promocija traje do 31.12.2022. godine. 

 

HR-5yw-tv-promo-2022-kv-d.jpg

Više informacija o Neo QLED 8K televizorima, soundbarovima i brojnim ostalim Samsung proizvodima pronađite na www.samsung.com/hr.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Idealna Samsung postava za uzbuđujuće gejmanje, gledanje filmova ili kućni party - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.