Galaxy Watch5 serija: Bolja budućnost u vašim rukama

Galaxy Watch5 serija: Bolja budućnost u vašim rukama

Održivost i zeleno poslovanje, klimatske promjene, smanjenje štetnog učinka na našu planetu Zemlju i zaštita iste, česte su teme brojnih kompanija, a posebice velikih tehnoloških divova.

Sve su to ujedno i sastavnice UN (Ujedinjeni narodi) globalnih ciljeva za održivi razvoj koje osim očuvanja okoliša i prirodnog ekosustava, usmjeravaju veliku pažnju i na stvaranje boljeg okruženja u društvenoj zajednici. To uključuje poticanje ravnopravnosti, unaprjeđivanje obrazovnog i zdravstvenog sustava, te smanjivanja siromaštva i gladi.

Kompanije danas imaju sve veću želju doprinijeti tim ciljevima, a kao jedan od kvalitetnih primjera je tvrtka Samsung koja se još 2019. godine udružila s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) kako bi stvorili Samsung Global Goals aplikaciju.

Aplikacija je instalirana na više od 200 milijuna Samsung Galaxy pametnih telefona diljem svijeta i svojim korisnicima nudi brzi pristup i učenje o UN globalnim ciljevima, širenje vijesti i generiranje sredstava za UNDP inicijative. Samsung je ove godine otišao i korak dalje, dizajniranjem posebnih Global Goals remena za svoju Galaxy Watch5 seriju čija misija je nadahnuti ljude da poduzmu male, pojedinačne akcije koje zajedno mogu doprinijeti zajednici i dati globalno dobro.

 

Novi dizajn sata doprinosi UN ciljevima održivog razvoja

Od kada je predstavljena na ovogodišnjem Unpacked događaju, Galaxy Watch5 serija oduševljava brojne korisnike, a posebice zbog odličnih opcija remena i boja koji će zadovoljiti svakog individualnog korisnika. Samsung je otišao korak dalje osmišljavanjem prvog Global Goals dizajna remena.

Riječ je o bijelom remenu sa šarenim detaljima u utorima za zakopčavanje i to u jedinstvenim UN bojama za globalne ciljeve - crvenoj, žutoj, zelenoj i plavoj. Kako bi izgradili bolji svijet, Samsung će uz Global Goals unikatni dizajn donirati 5% od svakog kupljenog remena za Program Ujedinjenih naroda za razvoj kako bi im dodatno pružili podršku u unaprjeđivanju održivih politika i izgradnji otpornih institucija u više od 170 zemalja.

 

Galaxy_Watch_-_Global_Goals_citati__aplikacija.PNG

Samsung je također izdao i dva nova izgleda sata koji se savršeno integriraju sa Samsung Global Goals aplikacijom što korisnicima omogućava da putem svog Galaxy pametnog sata nastave doprinositi UN ciljevima.

Inspiracija i potreba za ovim dizajnom proizašla je iz Samsung inicijative da potakne zajednicu na društveno odgovorno djelovanje te da se uključe u globalne ciljeve za održivi razvoj koji su sada važniji nego ikada prije. Tako primjerice novi šaroliki izgled sata dijeli motivirajuće citate, dok istovremena pruža mogućnost da korisnik na svom zapešću putem digitalnog zaslona može u svega par klikova saznati sve ključne informacije o globalnim ciljevima i akcijama.

 

Galaxy Watch5 serija – tehnologija koja mijenja svijet

Galaxy Watch5 serija pametnih satova uz odlične inicijative za boljitak društva, ipak najviše doprinosi zdravlju korisnika zahvaljujući naprednoj tehnologiji i tehnološkim značajkama koje se nalaze na visokoj razini. Ova serija  opremljena je većom baterijom i zaslonom od vrhunskog safirnog stakla zbog čega je otporniji na sve potencijalne padove i ogrebotine. Donosi još inovativniji BioActive senzor koji učinkovito prati zdravstveno stanje i povratno pruža ključne podatke, uključujući analizu bioelektrične impedancije, otkucaje i ritam srca te krvni talk.

Donosi opcije za praćenje koraka, unosa hrane i kalorija pa čak i svakodnevne rutine korisnika te uz to podržava preko 90 vježbi što je idealno za sve ljubitelje vježbanja ili zdravog načina života. Galaxy Watch5 serija također brine i o održavanju kvalitete sna pomoću Sleep Scores značajke koja prati obrasce spavanja i otkriva hrkanje, dok Sleep Coaching opcija korisniku daje personalizirani mjesečni program za postizanje kvalitetnijih navika.

 

Galaxy_Watch_-_Global_Goals_novi_dizajn_remena.PNG

Zahvaljujući Wear OS sustavu i moćnom procesoru korisnik dobiva najbolje moguće korisničko iskustvo ikada, dok im One UI Watch4.5 korisničko sučelje nudi još transparentnije tipkanje, lakšu koordinaciju poziva i poruka uz mnoštvo novih značajki.

Tako se primjerice Google Maps može koristiti direktno na pametnom satu bez povezivanja s pametnim telefonom, a uključena su i neka nova ažuriranja poput SoundCloud i Deezer aplikacija za glazbu.

Za to su ipak potrebne i dobre slušalice, a Galaxy Buds2 Pro idealno funkcioniraju u ekosustavu s Galaxy Watch pametnim satovima. Imaju do sad najudobniji dizajn, nevjerojatnu Hi-Fi 24Bit Audio značajku koja uz inteligentnu 360 Audio tehnologiju stvara kvalitetniji i realističniji zvuk.

Tvrtka Samsung kontinuirano ulaže što svojim donosi inovativne uređaje. Više informacija o ovoj temi i uređajima, pronađite na samsung.hr.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Galaxy Watch5 serija: Bolja budućnost u vašim rukama - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.