GoPro je lansirao tri nove HERO11 Black kamere koje šalju Highlight video zapise na vaš telefon - 5.0 out of 5 based on 1 vote
GoPro je lansirao tri nove HERO11 Black kamere koje šalju Highlight video zapise na vaš telefon

GoPro je lansirao tri nove HERO11 Black kamere koje šalju Highlight video zapise na vaš telefon

Nove GoPro kamere imaju veći senzor, 10-bitni video u boji, novo ultraširoko 'HyperView' vidno polje, HyperSmooth 5.0 video stabilizaciju, potpuno zaključavanje horizonta od 360 stupnjeva i enduro bateriju visokih performansi.

GoPro pretplatnici uživaju u automatskom sigurnosnom kopiranju u oblaku i istaknutim videozapisima poslanim na njihov telefon.

Sve tri HERO11 Black kamere također podižu GoPro pretplatničku uslugu na novu razinu isporukom automatskih istaknutih videozapisa na vaš telefon. Kao GoPro pretplatnik, trebate samo priključiti svoj HERO11* za punjenje i kamera će prenijeti vaše snimke na vaš GoPro račun u oblaku gdje se automatski uređuju u istaknuti video koji se šalje na vaš telefon putem GoPro Quik aplikacije. Sada je tako jednostavno.

 

Hero_11_1.jpg

Svaka od tri nove kamere HERO11 Black dizajnirana je kako bi se privukla potrošačima na različite načine, zadovoljavajući potrebe njihovih posebnih slučajeva uporabe.

 

Najbolje HERO kamere do sada—dostupne u tri modela:

1. HERO11 Black: Najsvestranija kamera na svijetu, snažnija i praktičnija nego ikad prije. Sa GoPro dokazanim prepoznatljivim dizajnom HERO kamere, izdržljivošću i performansama, HERO11 Black je postavljena kao kamera kojoj se više profesionalaca i entuzijasta obraća više od bilo koje druge za snimanje impresivnih snimaka u kojima se osjećate kao da ste bili tamo.

 

Hero_11_2.jpg

2. HERO11 Black Creator Edition: Sveobuhvatni uređaj za snimanje sadržaja koji olakšava vlogiranje, snimanje filmova i prijenos uživo uz ultra lagani dizajn koji staje u vaš dlan. Sadrži sve performanse HERO11 Black plus dugotrajnu bateriju s ugrađenim gumbima za upravljanje kamerom jednom rukom i više od četiri sata 4K snimanja po punjenju. HERO11 Black Creator Edition također uključuje izborni usmjereni mikrofon, ulaz za vanjski mikrofon, HDMI priključak za spajanje na vanjske zaslone, LED svjetlo visokog izlaza i dva nosača za papučicu za postavljanje dodatnih dodataka.

 

Hero_11_3.jpg

3. HERO11 Black Mini: Manja, lakša, jednostavnija verzija HERO11 Black koja ima sve performanse svog većeg brata. Manja veličina i jednostavan dizajn s jednim gumbom HERO11 Black Mini čine ga savršenim izborom za ljude koji žele maksimalnu jednostavnost bez žrtvovanja čak i naznake performansi ili kvalitete. Želite li biti jednostavni, ali ipak izgledati kao HEROJ? Odaberite HERO11 Black Mini.

 

Novi veći senzor bilježi 10-bitnu boju i najšire, najupečatljivije izvorno vidno polje u HERO kameri

Novi senzor od 1/1,9” pruža više od 1 milijarde boja u 10-bitnom videu u boji do 5.3K rezolucije pri 60 sličica u sekundi u HERO11 Black i HERO11 Black Mini i fotografije od 27 megapiksela u HERO11 Black za slike koje su vjernije kako ih vaše oči vide u stvarnom svijetu. To rezultira 64X više boja snimljenih u 10-bitnom videu u odnosu na 16,7 milijuna boja u 8-bitnom, nevjerojatan skok naprijed u kvaliteti slike u odnosu na prethodne GoPro kamere.

 

Hero_11_4.jpg

Novi veći senzor HERO11 Black također omogućuje video omjera 8:7 za najveće okomito vidno polje ikada na GoPro. To znači da sada možete snimiti više scene okomito s mogućnošću izrezivanja za različite omjere slike u aplikaciji GoPro Quik—savršeno za istovremeno stvaranje ekstra visokih okomitih snimaka 9:16 za Instagram i TikTok, plus visoka rezolucija 16:9 kinematografske snimke idealne za YouTube ili veliki ekran. Također možete zumirati najbolje dijelove svojih videozapisa kako biste stvorili krupne planove visoke rezolucije.

Novi senzor također omogućuje HyperView, najšire 16:9 vidno polje koje je ikada ugrađeno u kameru HERO. Idealan za snimanje pogleda iz prvog lica na sebe dok vozite bicikl, skijate, surfate, motociklizirate i slične aktivnosti, HyperView čini da vaše omiljene aktivnosti izgledaju brže i herojskije nego što ste ikada mogli zamisliti.

 

Sve tri HERO11 crne kamere zapanjuju:

• Nagradom Emmy® nagrađena HyperSmooth 5.0 tehnologija s ugrađenim Horizon Lockom od 360 stupnjeva kako bi vaša snimka ostala stabilna čak i ako se vaša kamera rotira za punih 360 stupnjeva tijekom snimanja.

 

Hero_11_6.jpg

• Nova hiper-imerzivna digitalna leća HyperView daje najširokokutnu 16:9 snimku ikada proizvedenu izvorno u kameri HERO. Namijenjen je za akcijsko snimanje iz točke gledišta. Osim toga, prepoznatljivi GoPro SuperView sada je dostupan u 5.3K60 i 4K120.

• Tri nove unaprijed podešene postavke Night Effect Time Lapse koje olakšavaju snimanje zvjezdanih tragova profesionalne kvalitete, slikanja svjetlom i svjetlosnih tragova vozila.

• TimeWarp 3.0 sada snima na 5.3K, impresivan skok od 91% u razlučivosti u odnosu na 4K i nevjerojatnih 665% više od 1080p.

 

Hero_11_7.jpg

• Jednostavnije upravljanje kamerom uz Easy i Pro načine rada. Jednostavne kontrole olakšavaju nego ikad snimanje u najboljoj postavci za svaku situaciju, dok Pro kontrole otključavaju svaki aspekt vaše HERO11 kamere za maksimalnu kreativnu kontrolu.

• Enduro baterija dramatično poboljšava rad kamere na niskim i umjerenim temperaturama, produžujući vrijeme snimanja do 38% u HERO11 Black. Enduro dolazi u kutiji s HERO11 Black i HERO11 Black Creator Edition te kao ugrađena Enduro baterija u HERO11 Black Mini.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

GoPro je lansirao tri nove HERO11 Black kamere koje šalju Highlight video zapise na vaš telefon - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.