IFA 2022: Garmin je predstavio novi Venu Sq 2 pametni sat

IFA 2022: Garmin je predstavio novi Venu Sq 2 pametni sat

Garmin je na IFA 2022 sajmu imao većinu aktualnih pametnih sportskih satova koje nudi, od kojih je najzanimljiviji novopredstavljeni VENU Sq 2.

VENU linija mid-range satova od Garmina na tržište je donijela prve AMOLED zaslone ovog brenda te su se od tada proširili i na druge modele. Satovi su se pokazali dovoljno atraktivnima korisnicima koji ne vježbaju uvijek na danjem svijetlu, a Garmin je optimizirao bateriju kako bi bila otprilike u skladu s ostalim satovima.

Od tada smo dobili već dvije verzije VENU satova u obliku VENU 2 i Venu 2 Plus modela, a pojavio se i nešto jeftiniji pravokutni VENU Sq. Upravo je taj Sq model dobio novu verziju. 

 

Garmin 3

VENU Sq 2 donosi osjetne promjene jer su mu poboljšane možda najbitnije funkcije pametnog sata, a to su zaslon i baterija. Prvobitni LCD zamijenio je AMOLED zaslon kojem se poduplala rezolucija te se povećala i dijagonala na 1,41" pa je sada i sadržaj puno jasniji. Uz to, trajanje baterije također je znatno duže te Garmin procjenjuje do 11 dana standardnog korištenja na jednom punjenju, ovisno naravno o vašim navikama.

 

Garmin 4

Senzor je također dobio update te sada ima četvrtu generaciju kao i ostali Garminovi modeli satova sa svim popratnim funkcijama i visokom preciznošću. Dodani su i novi načini vježbanja poput HIIT treninga.

 

Garmin 5

Što se samih funkcija s obzirom na cijenu tiče, ostaje kao alternativa originalnom VENU 2 modelu te ima nešto manje softverskih mogućnosti od kojih je možda najznačajniji visinomjer tako da ne možete mjeriti promjene visine na svojim rutama.

 

Garmin 7

Softver to može nadoknaditi preko GPS-a, no preciznost značajno opada, a ne mjeri ni primjerice broj stepenica koje prijeđete dnevno. Također nedostaju glasovne naredbe, a sat nema ni opciju auditornih obavijesti, samo vibracije.

 

Garmin 6

Uz standardnu verziju, imate opciju i skinuti Music model koji ima dodatno prostora za pohranu glazbe tako da sa sobom ne morate nositi ni mobitel, već glazbu slušate direktno sa sata kroz slušalice.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

IFA 2022: Garmin je predstavio novi Venu Sq 2 pametni sat - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.