Visokokvalitetne etikete s vašeg stola

Visokokvalitetne etikete s vašeg stola

Epson CW-C4000E

PG proizvođači, vinarije ili neke druge niše koje trebaju naljepnice visoke kvalitete u malim i srednjim količinama s novim Epsonovim pisačem mogu dobiti sve što im je potrebno, poput automatskog rezača, iskoristivosti beskonačne trake papira i laku upravljivost kroz mrežu i razne operativne sustave.

Za kvalitetan izgled gotovog proizvoda poput butelje vina, bagremova meda ili para obuće više nije potrebno outsourceati proizvodnju etiketa u specijalizirane tvrtke, tiskare i čekati na povrat ambalaže. Godinama su na tržištu profesionalni mali pisači za ispis naljepnica i etiketa, a lider u ovom segmentu, Epson predstavio je najnoviji model CW-C4000e.

Ovaj model ima nekoliko bitnih opcija koje su potrebne malim i srednjim tvrtkama i proizvođačima koji žele iznimno kvalitetan ispis naljepnica koji će ostaviti pozitivan dojam poput vrlo brzog ispisa, automatskog rezača, malih dimenzija, lake upravljivosti i velikih spremnika tinte.

 

Nastavak kompaktnog dizajna

Novi model CW-C4000 logični je nasljednik popularnog printera za etikete C3500 i zadržao se u gabaritima, pa ćete u vaš proizvodni pogon lako smjestiti uređaj veličine 310 × 285 × 283 mm. Novi pisač dolazi s velikim LCD ekranom od 2,7 inča koji omogućuje jednostavni rad. Uređaj se lako može integrirati s bilo kojim uređajem, pa su dostupni upravljački programi za ESC Label, Linux i Mac, a moguće je slati etikete putem iOS ili Android tableta.

 

37905 1

Epson CW-C4000 je mrežni pisač, no za Wi-Fi funkcionalnost zahtjeva dodatni dongle, pa onda možete ispisivati bilo gdje.

 

PrecisionCore tehnologija

Epsonova poznata PrecisionCore tehnologija prisutna je i u ovom stolnom pisaču za etikete. Podsjetimo, radi se o tehnologiji koja generira preko 40 milijuna preciznih točki u sekundi s vrlo preciznim pozicioniranjem tinte što rezultira vjerodostojnom reprodukcijom s točnim i živim bojama. Rezultat primjene ove tehnologije u CW-C4000 seriji je odličan gradijent te oštar i jasan tekst.

Najviša moguća rezolucija ispisa je 1200 × 1200 dpi, dok je maksimalna širina ispisa 108 milimetara. Najbrži mogući rad je pri rezoluciji 300 × 600 i širini ispisa od 102 mm, kada Epso CW-C4000 postiže 100 mm/s. Printer omogućuje ispis uz četiri boje, a posjeduje i funkciju usklađivanja boja (profil ICC i alat za usklađivanje točaka u boji) za bolje rezultate kada se treba ispisati etiketa u boji na zahtjev.

 

37790 colorworks c4000 label designs juice aw fr 02

U Epsonov novi pisač za etikete idu četiri velika spremnika boje i uz standardnu cijan, žutu i magentu može ići sjajna ili mat crna za jasan, oštar crni tekst i bogatije slike ovisno o mediju na koji ispisujete. Postoje i zasebni ulošci s pigmentnom tintom koja daje detaljne etikete otporne na vodu. Takva tinta pogodna je za etikete s hranom koja ide u hladnjaču jer se ne mrlja i ne blijedi.

 

Na što se sve ispisuje

Pisač dolazi s početnim spremnicima tinte, ali i valjkom s papirom za naljepnice. Moguće je koristiti role vanjskog promjera od 4 inča, beskonačni papir ili beskonačne naljepnice. Epson CW-C4000 podržava i ukrasno obrezane naljepnice te papir ili naljepnice s crnom oznakom. Ispis etiketa je moguć na gloss papiru, naljepnici ili teksturiranom mediju.

 

37790 fruit juice aw1

U prijevodu, podržani su svi standardni mediji za ispis naljepnica, a budući da podržava i gotovo sve uređaje, vrlo brzo možete početi ispisivati visokokvalitetne naljepnice i etikete za širok raspon potreba.

Mediji se vrlo lako mijenjaju. Role se stavljaju unutar pisača na valjak, a beskonačni papir/naljepnica ide u stražnji dio pisača. Epsonov novi uređaj ima automatski rezač, pa nema brige oko izrezivanja etiketa.

 

Top funkcionalnosti Epson CW-C4000 pisača

  • Male i srednje tvrtke mogu kvalitetno iskoristiti stolni pisač za etikete, a ovo su njegove najbitnije opcije:
  • Visoka kvaliteta ispisa: uz četiri spremnika tinte, PrecisionCore tehnologiju i funkciju usklađivanja boja
  • Integracije i jednostavnost: pisač se lako uklapa u postojeće sustave, a postavljanje je jednostavno i nema prepreka za instant korištenje
  • Epson CoverPlus: produljena garancija i servisni plan kojeg Epson nudi i za ovaj uređaj
  • Mat ili sjajna crna te pigmentirane boje: prilagodite crnu vrsti medija koji koristite, a s pigmentiranim bojama moguće je ispisivati vodootporne i izdržljive etikete/naljepnice

 

Tko koristi stolni pisač etiketa?

Raspon mogućih upotreba je ogroman. Epson CW-C4000 idealan je za velike konferencije na kojima se ispisuju akreditacije jer ima visokokvalitetan ispis fotografija i jasan prikaz malih slova i detalja. Uz brzinu ispisa, akreditiranje će biti kvalitetno i brzo.

Mali proizvođači također vrlo dobro mogu iskoristiti mogućnosti novog Epsonova pisača. Za male serije ekskluzivnih proizvoda, poput butelja vina, pisač će doprinijeti osjećaju luksuza uz ispis visoke rezolucije i kvalitete.

 

Epson CW C4000e nativni 3

Vrlo žive boje koje se mogu aplicirati na gotovo sve dostupne medije za etikete pridonijet će isticanju na policama trgovina. Epsonov pisač je pogodan i za ispis deklaracija za proizvode koji imaju sitne detalje, obvezne elemente poput barcoda ili QR koda jer PrecisionCore jezgre i kvalitetne tinte omogućuju jasan i oštar ispis teksta, sitnih detalja.

Posebne gore spomenute pigmentirane tinte i pisač imaju certifikate za korištenje u proizvodima koji moraju biti otporni na vodu i kemikalije, što znači da se može koristiti u kemijskoj industriji i medicini. Podržan je i BS5609 standard, kao i pakiranja hrane te igračaka.

Ovaj stolni pisač namijenjen je malim i srednjim tvrtkama i omogućit će ispis srednje velikih serija etiketa bez problema.

 

Brzina i kvaliteta

Kada je konačno nakon puno truda vaš proizvod spreman za prodaju, stavljanje etikete koja odražava vašu viziju gotovo je svečani trenutak, a uz Epsonov novi CW-C4000 to je ujedno bezbolan dio jer je ispis brz i kvalitetan, što znači da će uz visoku kvalitetu etikete vaš proizvod prije moći doći do kupaca.

Uz široku podršku za medije ispisa pigmentnim tintama u sjajnoj i mat varijant, CW-C4000 pokriva širok niz primjena, a lako se spaja i integrira na postojeće ili nove sustave.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Visokokvalitetne etikete s vašeg stola - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.