Predstavljen novi DJI Mini 3 Pro dron - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Predstavljen novi DJI Mini 3 Pro dron

Predstavljen novi DJI Mini 3 Pro dron

Vjerujemo da u svijetu kamera dronova DJI nije potrebno predstavljati jer su praktički definicija tržišta. Velika ulaganja svakom generacijom značajno pomiču granice, a najnoviji Mini 3 Pro pravi je dokaz tome.

Mini 3 Pro dolazi na tržište te mijenja dosadašnji Mini 2 model. Napomenimo odmah da uz brojne nadogradnje, značajno raste i cijena samog drona, a kamoli Combo seta koji se pokazao jako popularnim. Bitno je na početku naglasiti kako zadržava težinu od svega 249 grama.

 

mini 3 pro 2

Prije svega, spomenimo novu kameru jer sada dolazi sa velikim 1/1,3 -inčnim senzorom. Ove dimenzije senzora mogu se naći u premium mobitelima poput Samsungovih Ultra modela ili Huaweijeve P serije, a omogućuju impresivne performanse kako noću, tako i kada je u pitanju HDR sadržaj.

Senzor ima 48 megapiksela, a osim slikanja omogućuje i snimanje u 4K@60 fps, HDR 4K@30 fps zahvaljujući dual native ISO funkciji, a ima opciju i za slow-motion snimanje sa 1080p@120 fps. Uz standardno horizontalno snimanje, sada možete snimati i u vertikalnom načinu za nove perspektive gledanja.

 

mini 3 pro 3

Najveća promjena je dodatak od šest dodatnih kamera kojima dron može vidjeti svijet oko sebe te sada aktivno izbjeći potencijalne sudare s okolinom. Na njemu su montirane dvije kamere sprijeda, dvije straga te dvije gledaju u pod kako bi se mogao lakše orijentirati i pomoći korisniku u sigurnom letu.

Dron dolazi sa do 34 minute letenja u standardnom načinu, a može letjeti i preko 40 minuta u posebnom načinu. Ima i novi Occusync 3.0 sa do 12 km dometa (van EU tržišta), a na njemu je i novi odašiljač koji zadovoljava EU zakone za siguran let. Zahvaljujući novim senzorima, sada i Mini model može aktivno pratiti fokusirani objekt letenjem uz njega.

 

mini 3 pro 4

Na kraju dana ostaje sama cijena koja je nešto viša za EU tržište pa tako samo dron košta 759 €, dron sa standardnim kontrolerom će vas koštati 859 €, a model sa kontrolerom koji već ima integrirani zaslon i aplikaciju košta 1.029 €. Na tu cijenu, Fly More set sa dodatnim baterijama, punjačem, ruksakom i zamjenskim propelerima stoji još 199 €.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljen novi DJI Mini 3 Pro dron - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.