Stigli Samsung Galaxy A53 5G i A33 5G

Stigli Samsung Galaxy A53 5G i A33 5G

Samsung je danas poredstavio Galaxy A53 5G i Galaxy A33 5G pametne telefone.

Predstavljane modele pokreće potpuno novi procesor, zajedno s prepoznatljivim mogućnostima kamere na temelju umjetne inteligencije, proširivim i glatkim zaslonom te baterijom koja traje do dva dana.

A53
Samsung Galaxy A53 5G ima sustav od četiri kamere, pri čemu glavna ima 64 MP, optičku stabilizaciju i VDIS tehnolologiju za stabilne videozapise. I selfie kamera ima visoku rezoluciju od 32 megapiksela. Galaxy A53 5G donosi proširivi 6,5-inčni Super AMOLED zaslon uz brzinu osvježavanja od 120 Hz za impresivno iskustvo, dok Galaxy A33 5G pruža 6,4-inčni Super AMOLED zaslon s brzinom osvježavanja od 90 Hz.

A53 5G A33 5G 2

Isto tako, nova Galaxy A serija sada je opremljena baterijom koja traje i do dva dana uz podršku za super brzo punjenje od 25W. Telefoni su opremljeni čvrstim Corning Gorilla Glass 5 zaštitnim staklom i IP67 standardom otpornosti na vodu i prašinu. Oba uređaja garantiraju do četiri generacije nadogradnji za One UI i Android operativni sustav te do pet godina sigurnosnih ažuriranja. Time je omogućen kontinuiran pristup najnovijem softveru i sigurnosti kako bi se maksimalno produljio životni ciklus pametnog telefona.
Novi modeli A serije stižu s novim osmojezgrenim procesorom napravljenim u 5 nm proizvodnom procesu, ali nije još specificirano koji je to čiposet.

A33 5G 1

Jaki procesor omogućuje AI poboljšanje fotografije, a tu je i unaprijeđeni Night Mode rada. Poboljšanja je doživio i Portrait mode, a u tzv. fun modu dostupna je velika količina filtera.Samsung Galaxy A53 5G bit će dostupan u Hrvatskoj od 1. travnja, a Galaxy A33 5G početkom travnja 2022

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Stigli Samsung Galaxy A53 5G i A33 5G - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.