AGON by AOC produbljuje suradnju s G2 Esports organizacijom

AGON by AOC produbljuje suradnju s G2 Esports organizacijom

Poznati proizvođač gaming monitora AGON by AOC najavljuje proširenje svog partnerstva s jednom od najuspješnijih esports organizacija na svijetu.


Ugovor o partnerstvu AGON by AOC i G2 Esports prvi put su potpisali u siječnju 2018. i njihova se suradnja nastavlja sve do danas. Ovo partnerstvo omogućuje G2 Esports timovima da treniraju i natječu se s najkonkurentnijim gaming monitorima iz AGON PRO linije.

AGON by AOC nedavno je lansirao nekoliko vrlo konkurentnih gaming monitora i perifernih uređaja iz svoje AGON PRO linije, namijenjenih esport igračima i entuzijastima. Opskrbljujući G2 terene za vježbanje vrhunskim tehnologijama kao što su brzina osvježavanja od 360 Hz, vrijeme odaziva od 1ms GtG, kao i napredne alate poput Nvidia Reflex Latency Analyzer, AGON PRO gaming monitori nude sjajan skup napretka koji esport podižu na sljedeću razinu.

AGON x G2

G2 Esports već je uspostavio vodstvo i uspjeh u skoro svim velikim esport turnirima, uključujući League of Legends, CS:GO, Rocket League, Valorant i Rainbow Six Siege. S timovima u Sim Racingu, Apex Legendsu, Fortniteu i njihovom nedavno najavljenom popisu za Halo Infinite, G2 se nastavlja natjecati na najvišoj razini u većini glavnih naslova igara. Slaveći raznolikost u igranju i dodajući dodatnu snagu i vještinu, prethodno su najavili svoj ženski tim G2 Gozen for Valorant.

Carlos „ocelote“ Roríguez, izvršni direktor G2 Esportsa komentirao je: „Sada smo u petoj godini partnerstva s AGON by AOC. Ovo je nevjerojatno s obzirom na to koliko se brzo sve u esportu kreće. AOC-ova kvaliteta gaming monitora je neusporediva i nama je ključno osigurati da naši igrači imaju na raspolaganju najbolji hardver. 20G2 je naša godina i ponosni smo što AGON by AOC dijeli svoje putovanje s nama.”

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AGON by AOC produbljuje suradnju s G2 Esports organizacijom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.