HONOR Magic V novi je mobitel u preklopnoj areni

HONOR Magic V novi je mobitel u preklopnoj areni

Magic linija HONOR mobitela poznata je po najmodernijim implementacijama tehnologije, a nova verzija V donosi preklopni uređaj koji će se natjecati sa ostalim preklopnim flagship modelima.

Riječ je o prvom preklopnom 5G mobitelu za ovaj brend koji koristi novi Snapdragon 8 Gen 1 za rad. Fokus preklopnih mobitela i dalje je na samom mehanizmu preklapanja, a njihovo "plutajuće" rješenje tanje je u usporedbi s konkurencijom.

 

HONOR Magic V ID 3

Kada je uređaj preklopljen, vanjski 6,45" zaslon ima omjere 21,3:9 što je blizu modernim mobitelima te ne bi trebali imati dojam uskog prozora za vrijeme korištenja. Otvoren, ovaj mobitel ima 7,9" OLED zaslon koji pruža punu pokrivenost DCI-P3 palete boja sa 10-bitnim panelom te nosi IMAX Enhanced certifikat. Ima brzinu osvježavanja do 120 Hz.

Za hlađenje se koristi grafen koji će navodno održati procesor na optimalnoj temperaturi za vrijeme rada.

 

HONOR Magic V ID 10

Do kamera imamo tri straga od kojih su dvije dostupne korisniku te je riječ o 50-megapikselnoj širokokutnoj i ultraširokokutnoj kameri. Treća također ima 50 megapiksela, no sustav ju koristi za "poboljšavanje spektruma" koja bi trebala raditi sa njihovim AI engineom. Selfie kamera ima 42 MP pa će dobro osvjetljeni selfiji imati vrlo oštre rezultate.

Uz već spomenuti procesor, dobivate 12 GB RAM memorije i 256 - 512 GB pohrane. Uz to dobivate i 4.750 mAh bateriju sa 66 W brzim punjačem za punjenje do 50% u 15 minuta.

 

Magic V Lifestyle Photos b

HONOR Magic V dostupan je u tri boje te za sada izlazi samo u Kini po cijeni od 1.390 eura za 256 GB model

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HONOR Magic V novi je mobitel u preklopnoj areni - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.