Samsung predstavio Galaxy Tab A8

Samsung predstavio Galaxy Tab A8

Samsung je predstavio novi Galaxy Tab A8, najmoćniji tablet uređaj dosad iz A serije tableta.

Novi tablet ima prošireni zaslon od 10.5 inča s iznimno tankim okvirom oko ekrana i omjerom stranica 16:10. Osim TFT ekrana rezolucije 10,5 inča, za multimediju će pomoći i četverostruki zvučnik s Dolby Atmos podrškom. Galaxy Tab A8 dolazi uz dva mjeseca YouTube Premium licence bez oglasa, a tu je i aplikacija Samsung TV Plus s 200 besplatnih kanala. U odnosu na prošlu generaciju poboljšane su performanse procesora za 10% i, a Galaxy Tab A8 nudi i nekoliko dostupnih veličina pohrane podataka pa korisnici mogu izabrati verziju od 32 GB i 64 GB prostora za pohranu podataka. Uz novu mogućnost korištenja microSD kartice u svojem Galaxy Tab A8 tabletu, korisnicima je omogućeno i do 1TB dodatne memorije. Što se tiče radne memorije, Galaxy Tab A8 ima 3GB. Tu je i velika baterija od 7040 mAh i brzim 15W punjenjem.

Image Galaxy Tab A8 MANJA

Za jednostavniji, moćni multitasking, zaslon uređaja može se podijeliti na dva dijela što omogućava korištenje dvije aplikacije istovremeno, a uz opciju Multi-Active Window može se dodati čak i pop-up prozor. Tijekom predavanja poput onih na fakultetu, korisnici mogu simultano komunicirati s kolegama, zapisivati bilješke te pratiti prezentaciju u isto vrijeme. Pri pregledavanju internetskih stranica, jednostavnim povlačenjem poveznice s trenutnog prozora u stranu zaslon će se podijeliti. Opcija Drag & Split automatski otvara prozor s drugim preglednikom čime omogućava dinamičnije pregledavanje internetskih stranica.
Uz stražnju kameru od 8MP, prednju kameru od 5MP i novu mogućnost snimanja zaslona, učenici, učitelji i drugi korisnici ne moraju se bojati da će nešto propustiti. Korisnici mogu snimati jasne, detaljne video zapise predavanja, ili čak snimiti svoj glas i video dok prezentiraju. Nadalje, korisnici mogu snimati napomene, isticati ključne točke ili pisati po zaslonu, kako bi u potpunosti dočarali ono što prezentiraju i govore i time omogućili drugima da bolje razumiju ono što žele reći. Brza copy-paste akcija omogućava fluidnu tranziciju s Galaxy Tab A8 tableta na Galaxy pametni telefon, bilo da se radi o dijeljenju teksta, web stranice, slika ili brojnih drugih materijala. Galaxy Tab A8 bit će dostupan u sivoj, srebrnoj i novoj rozo zlatnoj varijanti od siječnja 2022.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio Galaxy Tab A8 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.