Philips predstavio nove slušalice na GOtogether plesno glazbenom eventu - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Philips predstavio nove slušalice na GOtogether plesno glazbenom eventu

Philips predstavio nove slušalice na GOtogether plesno glazbenom eventu

Uz atraktivne plesne pokrete Valentine Walme koja je plesala na taktove iz novih Philipsovih over the ear slušalica, hrvatskom tržištu predstavljena je nova raznolika kolekcija slušalica.

Philips TAA7306BK slušalice imaju fleksibilna i odvojiva krilca koja osiguravaju pristajanje tijekom treninga laganog do srednjeg intenziteta. Kada na red dođe trening jačeg intenziteta, odvojivi držači za uši osiguravaju da kapice slušalica ostanu na mjestu.

20211125 101122 Energičan zvuk odaje dojam fokusiranosti, a uređaj za nadzor otkucaja srca pomoći će svakome da trenira u skladu svojih mogućnosti. Kutija u kojoj dolaze slušalice, osim za punjenje, služi i za UV čišćenje.

Inovativni akustični sustav koji prenosi zvuk preko kostiju i otvoreni dizajn jamče sigurnije sportsko iskustvo uz slušalice Philips TAA6606BK.

Philips TAA6606BK 1.13900 kn 1Jedinstveno aktivno svjetlo za jogging i zaštita od vode na razini IP67 potaknut će svakog korisnika na neku sportsku aktivnost. Korisnik je uvijek svjestan okoline i čuje sve oko sebe, a istovremeno čuje i glazbu.

Sportske bežične slušalice koje se umeću u uho, model TAA5205BK, moguće je koristiti u raznim situacijama – od jutarnjeg trčanja do popodneva u uredu.Philips TAA5205 75900 kn 1

Ove slušalice ističu se odvojivom kukicom za uho pa su nosive u svakoj prilici. Također, ove vodootporne bežične slušalice mogu reproducirati glazbu ili bilo koji sadržaj punih 20 sati, a uz njih dolazi i kutijica za punjenje.

Zadnje, najveće bežične sportske slušalice, omogućuju da ostanete svježi, aktivni te uživate u glazbi.20211125 101102

Model TAA4216BK su izdržljive, lagane slušalice koje se stavljaju na uši, a dizajnirane su za aktivan stil života. Odvojive i perive navlake na školjkama za uši osigurat će udobnost bilo da se radi o trčanju na traci za trčanje ili plaži, a glazba ne prestaje uz 35 sati reprodukcije

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips predstavio nove slušalice na GOtogether plesno glazbenom eventu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.