Sinology predstavio C2 Backup - sigurnosno kopiranje u oblaku

Sinology predstavio C2 Backup - sigurnosno kopiranje u oblaku

Synology je najavio izlazak svoje najnovije usluge u oblaku Synology C2. C2 Backup pruža snažnu i učinkovitu zaštitu podataka za Windows uređaje, bilo da su instalirani kod kuće ili raspoređeni u više ureda u vašem poduzeću.

C2 Backup omogućuje sigurno i učinkovito s jedne konzole, sigurnosno kopirati podatke s osobnih računala i poslužitelja. Kopiranje uključuje konfiguracije sustava i softver, datoteke i mape te vanjske diskove.

Podaci napravljeni sigurnosnom kopijom u C2 Backupu u potpunosti su zaštićeni od neovlaštenog pristupa AES-256 enkripcijom tijekom cijelog procesa prijenosa podataka i privatnim ključem koji korisnik čuva, a koji je potreban za otključavanje datoteka sigurnosne kopije i osjetljivih informacija.

C2 Backup koristi inkrementalni način sigurnosnog kopiranja kako bi optimizirao prostor za pohranu i propusnost. Sprema cijelu datoteku samo po prvi put. Međutim, u svakom sljedećem sigurnosnom kopiranju sprema samo one blokove koji su se promijenili.

U slučaju kvara uređaja, gubitka podataka ili softverskih napada, metode C2 Backup omogućuju korisnicima da brzo nastave s normalnim radom. Oporavak na razini datoteke omogućuje korisniku da trenutno dohvati bilo koju datoteku koja mu je potrebna, dok se cijeli uređaji mogu vratiti u prethodno stanje takozvanim oporavkom na goli metal.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sinology predstavio C2 Backup - sigurnosno kopiranje u oblaku - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.