LG izbacio drugu generaciju Ergo monitora - 1.0 out of 5 based on 1 vote
LG izbacio drugu generaciju Ergo monitora

LG izbacio drugu generaciju Ergo monitora

LG Ergo Dual (model 27QP88D) i LG Ergo Single (model 32QP880) novi su monitori korejskog proizvođača koji imaju IPS ekrane s QHD rezolucijom, a hvale se jednostavnom instalacijom i prilagodljivošću.

Prvi puta seriju Ergo vidjeli smo prije godinu dana, a u svojoj drugoj generaciji odnose s poboljšanom prilagodbom visine i zakretanja, pa je dijeljenje zaslona s drugima i rad u stojećem položaju olakšan.. Oba nova modela i dalje nude mogućnost postavljanja bliže ili dalje od korisnika bez potrebe podešavanja montažne točke. Ergo Dual nudi podešavanje visine displeja u rasponu od 150 milimetara, dok je Ergo Single moguće podesiti u rasponu od 130 milimetara, a oba se mogu rotirati za 335 stupnjeva.

LG Ergo Monitor Office 01

 

LG Ergo dolaze sa širim rasponom pomicanja i ako uzmete dva 27 inčna modela moći ćete ih upariti na različite načine od pejzažno+portrento do svih ostalih izvedenica.

I Dual i Single modeli sada se lakše postavljaju sa zglobnim ručicama koje se bez vijaka pričvršćuju na stolove do maksimalne debljine od 75 milimetara.

LG Ergo Monito1

LG-ev patent C-Clamp zauzima vrlo malo prostora na radnoj površini te ima tanak, robustan dio koji omogućava lako fiksiranje postolja na rub stola, kao i otvor za kabel za što brži početak rada (ili igranja). Moguće je puniti laptop preko USB-C ulaza s jednim kabelom, a moguće je povezivanje preko DisplayPorta.
Uz 2k rezoluciju oba mobitela prikladna su i za igranje te dolaze s AMD FreSync podrškom, a tu je i HDR10 podrška.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LG izbacio drugu generaciju Ergo monitora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.