Atraktivni dodaci za novi iPhone 13 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Atraktivni dodaci za novi iPhone 13

Atraktivni dodaci za novi iPhone 13

Novi Apple iPhone 13 došao je i na naše tržište, a Apple je svoju minimalističku mantru prebacio i na neke dijelove koje kupci možda i ne očekuju.

Još od prošle generacije smanjili su kutije u kojima mobitel dolazi, a sada dolaze i bez punjača kojeg sami morate nabaviti. Osim nedostatka punjača, ne dobivate niti slušalice, a tu su i brojni drugi dodaci koji bi vas potencijalno mogli zanimati. Zato smo se zaputili na Handyshop stranicu i pogledali nekoliko atraktivnih dodataka za nove iPhone 13 modele koji bi nam mogli poslužiti u narednih nekoliko godina korištenja.

 

1. Maskice i zaštita mobitela

Maske za mobitel služe primarno za zaštitu od grebanja, a u slučaju pada mobitela mogu spriječiti i njegovo oštećenje. Ponuda je raznovrsna, a izdvojili smo nekoliko primjera.

Prvo su svakako prozirne maske koje ostavljaju impresivan iPhone dizajn vidljivim, dok vam istovremeno štite mobitel. Prozirne maske rade se od uglavnom gumeno-silikonske mješavine za deblje maskice koje mogu pretrpiti značajniji udarac, dok se tanje maskice rade od TPU silikona koji omogućuje da maskica bude što tanja, a da pritom štiti uređaj. Za one koji žele maksimalnu zaštitu svog uređaja preporučamo Drop-Proof maskice koje su testirane na padove, a pritom su prozirne te ne sakrivaju boju koju ste odabrali pri kupnji uređaja.

 

3

Za one koji pak žele drugačiji stil svog mobitela, imate opcije crne Carbon maskice sa koja će mobitel zaštititi od padova i grebanja. U ponudi smo pronašli i maske sa raznim sjajnim uzorcima ako želite nešto više od zagasitih tonova u kojima novi iPhonei dolaze.

 

4

MaxMobile maskice su dizajnirane tako da rubovi maskice prelaze preko rubova ekrana i oko otvora za kameru, što znači da dodatno štite zaslon i leće kamere od grebanja. Izbjegava se direktan kontakt mobitela sa podlogom kako se ne bi pojavile ogrebotine.

 

2

Osim maskica, vjerojatno ne moramo previše objašnjavati zašto nam je za oko zapelo i zaštitno staklo. Sitne ogrebotine jednostavno će se stvoriti s vremenom, a značajnije ogrebotine su pitanje sreće. Jednostavno ih je izbjeći zaštitnim staklom koje možete zamijeniti kada se izgrebe ili popuca ako vam mobitel padne. MaxMobile staklo deklarirano je visokokvalitetnom EU proizvodnjom, a ukoliko se postavi na ispravan način, gotovo je neprimjetno na samom uređaju što znači da ne ometa estetiku, a ni funkcionalnost uređaja.

 

2. Punjači i powerbankovi

Novi trend velikih proizvođača mobitela je izostavljanje punjača u kutiji kada kupujete uređaj. Stoga je idealno vrijeme za potencijalnu kupnju novog brzog punjača, a nude se modeli do čak 20W snage koji će bez problema brzo puniti sve mainstream modele mobitela punom snagom.

 

5

Sam punjač ima USB-C izlaz te dolazi s Apple Lightning kabelom nalik onaj kakav dobivate s novim iPhoneom. iPhone podržava i bežično punjenje pa tako imate opciju kupiti i bežičnu stanicu uz brzi punjač te možete u potpunosti izbjeći korištenje Lightning utora na mobitelu. Za one koji putuju, tu je i punjač za automobile malenih dimenzija ponovno s USB-C izlazom pa je tako kompatibilan s velikim brojem mobitela uključujući i iPhone 13 modele koje može puniti brzinom sa 18W.

 

6

S druge strane, oni koji su više na nogama ili biciklu, tu je i powerbank koji vam nudi još nekoliko punjenja mobitela kada ste udaljeni od izvora struje za klasični punjač. Izdvajamo bežični power bank koji će Vam omogućiti punjenje mobitela bez petljanja s kabelima. Jednostavno ga prislonite na uređaj, silikonski držač će se pričvrstiti te puniti Vaš mobitel dok ga Vi možete nesmetano koristiti.

 

3. Dodaci za novi iPhone 13

Bežične slušalice postale su standard te ih svakako preporučamo svakome tko se nađe u pokretu s mobitelom. Jednostavan par slušalica pristupačan je svakome, a sve što trebate je izvaditi ih iz kutijice i staviti u uši, one se već spoje s mobitelom i spremne su za višesatnu reprodukciju.

 

7

Naša preporuka je da uzmete i držač mobitela za auto jer će uvelike olakšati putovanja i navigaciju za vrijeme vožnje te zaštititi mobitel kako ne bi klizao u zavojima. Uz to podržava bežično punjenje kako bi mobitel održao funkcionalnim i kada dođete na odredište te je idealan par auto punjaču.

 

1006010041 1

Za kraj, u slučaju da oštetite svoj kabel za punjenje mobitela ili imate životinje u kući, svakako razmotrite kupnju kabla ojačanog kevlarom koji može izdržati dulje od klasičnih kabela.

Cijelu ponudu opreme za nove iPhone modele možete pogledati klikom na model koji Vas zanima.

iPhone 13 Mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Atraktivni dodaci za novi iPhone 13 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.