Stigli najjači Philips OLED+986 i 936 modeli te prve Fidelio in-ear slušalice

Stigli najjači Philips OLED+986 i 936 modeli te prve Fidelio in-ear slušalice

TP Vision je na globalnom online događanju predstavio dva nova premium OLED+ modela i prve Fidelio in-ear slušalice.

Philips OLED+935 i OLED+986 ponovno stižu s Bowers & Wilkins ugrađenim soundbarom i poboljšanim P5 Dual Picture Engine tehnologijom s umjetnom inteligencijom.

Tehnologije u flagship OLED modelima

Oba nova OLED+ modela sada imaju četverostranu Ambilight tehnologiju i OLED panele visokih performansi s Emission Layer i Micro Lens Array značajkama koje nude najveću svjetlosnu snagu od 1100 nita.
Novost za 2021. godinu je dodavanje AI klasifikacije sadržaja Film Detection i Ambient Intelligence značajkama kako bi se inteligentno integrirali svjetlosni senzori u rad AI funkcionalnosti.
Značajka Film Detection omogućuje P5 tehnologiji da automatski “označi” filmove i ponudi gledatelju opcije da se prebaci na Filmmaker ili Home Cinema Mode. A značajka Ambient Intelligence koristi novi mjerač za inteligentno prilagođavanje prezentacije SDR i HDR sadržaja te prikazivanje optimalnog kontrasta s obzirom na razinu ambijentalnog svijetla u svim uvjetima gledanja – nudeći bolje HDR performanse za HLG, HDR10 i HDR10+ te čak i Dolby Vision izvore putem opcije Dolby Bright.

bow i wil
Novi OLED+ modeli također imaju HDR10+ Adaptive kompatibilnost koja kombinira HDR10+ metapodatke s informacijama o ambijentalnom svijetlu u stvarnom vremenu kako bi se omogućila automatska optimizacija razine svjetlosti.
Od ostalih AI značajki, AI Machine Learning Sharpness primjenjuje 'lokalno' poboljšanje oštrine unutar kadra, primjenjujući različite postavke u određenim dijelovima slike kako bi se osigurala optimalna oštrina na cijeloj slici.
AI Smart Bit Enhancement 2.0 rješava problem gubitka detalja prilikom uklanjanja linija boje sa sadržaja s vrlo lošim izvorom. Primjenom više procesorske snage dodatnog AI čipa, sustav može proširiti 8-bitni video sadržaj na gotovo 14-bitnu preciznost na područjima gdje se pojave linije, što rezultira glađim gradacijama, bez gubitka detalja u ostalim dijelovima slike.
Gamerima bise novi televizori mogli svidjeti zbog HDMI 2.1 povezivanja koje nudi značajke kao što su e-arc, VRR za 4K sadržaj od 40Hz do 120Hz s iznimno velikom brzinom od 48Gbps (444, 12 bita), dok su Freesync Premium Pro i Auto Game značajke dodane Auto latency Mode-u modelima prošlih generacija. Rezultat je minimalna latencija od samo 11ms (7ms od platforme i 4ms od zaslona) što čini Philips OLED televizore 2021. godine jedne od najbržih koji su trenutno dostupni.

Najjači model

OLED+986 dizajniran je tako da nudi izvanrednu audiofilsku kvalitetu zvuka ili funkcionira kao samostalan glazbeni sustav. Odvojena montaža zvučnog dijela na vrhu osigurava visoku frekvenciju bez zamućenja zvuka povezanog s montažom u komponente.

OLED986 RFT 1 manja
Unutar sustava nalaze se tri neovisno izolirana kućišta, s lijevim i desnim dijelom odvojenim ozvučenjem, montiranim na pregrade koje su postavljene na krajnje strane zvučnog sustava kako bi se osigurao izvanredan zvuk s izuzetnom jasnoćom i detaljima. Za još jaču snagu basa, ako to zahtijevaju kupac ili prostorija, i na OLED+986 i OLED+936 se može uključiti opcija povezivanja vanjskog aktivnog subwoofera. OLED+986 sadrži najnoviju generaciju dekodiranja, Dolby Atmos i Atmos Virtualizer, za prostrani zvuk koji se kombinira s četverostranim sustavom Ambilight.
Od HDR standarda, Philips podržava HLG, HDR10, HDR10+ i gorespomenuti HDR10+ Adaptive. Philips OLED+986 dolazi početkom listopada u veličini od 65''

Philips OLED+936

Već u rujnu na naše tržište stiže model 936 koji će stizati u tri veličine 48, 55 i 65 inča. Televizor je dobio nove okvire za sva tri zvučnika, novi profil čvršćeg stožca od 100 x 65 mm, snažniji magnet za namjenski bas driver, nove glasovne zavojnice za četiri pogona srednjeg dometa i nove profilne čunjeve za blago premještene jedinice Atmos elevacije.OLED+936 automatski će prepoznati i dekodirati Dolby Atmos sadržaj.

OLED936 F2 01 manja

Nove Philips Fidelio T1 TWS slušalice

Philipsov Fidelio brand od sada ima i in-ear bežične TWS slušalice koje donose naprednu noise cancelling tehnologiju. Slušalice imaju 10 mm drivere, šest silikonskih i tri pjenasta nastavka, podršku za Bluetooth 5.2 tehnologiju i trajanje baterije od 9 sati uz 25 sati kada se uključi i kapacitet kutijice za punjenje.

T1 BK A5

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Stigli najjači Philips OLED+986 i 936 modeli te prve Fidelio in-ear slušalice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.