U prodaju dolazi novi Huawei MatePad 11

U prodaju dolazi novi Huawei MatePad 11

Novi Huawei tablet MatePad 11, koji je od nedavno dostupan u pretprodaji na lokalnom tržištu, dolazi s operativnim sustavom koji donosi promjene u sinergiji između više različitih uređaja, a radi se o HarmonyOS-u koji je baziran na Androidu.

Huawei ističe kako je tablet namijenjen zaposlenim milenijalcima te starijoj Z generaciji, a osmišljen je kako bi podržao dnevne zadatke, uključujući slanje e-pošte, pregledavanje web stranica, uređivanje dokumenata i obavljanje videopoziva, a savršen je i za online kupnju, društvene mreže, igre i praćenje omiljenog streaminga.

Bitan detalj naravno je 120 Hz zaslon uskih rubova koji koristi IPS tehnologiju, ima dijagonalu od 11 inča te rezoluciju od solidnih 2560 x 1600 piksela. Sve pokreće high-end Snapdragon 865 SoC sa 6 GB RAM memorije, dok se pohrana nudi u viđe veličina, od 64 do 256 GB memorije.

 

matepad11.jpg

Paralelno s rastom novog ekosustava Huaweijeve platforme, korisnici se mogu neprimjetno maknuti s aplikacije koju koriste na tabletu te je isto tako jednostavno nastaviti koristiti na svom mobilnom telefonu, digitalnoj TV ili na bilo kojem drugom pametnom uređaju.

Dok tablet nema Google Play dućan, imate pristup AppGallery dućanu aplikacija, a podržane su i sve Googleove web aplikacije, dok će oni snalažljivi moći instalirati aplikacije putem APK-a.

Huawei već unaprijed najavljuje i kako tablet ima velik broj predinstaliranih aplikacija raznih proizvođača.

Tablet će se prodavati po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3.549,00 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

U prodaju dolazi novi Huawei MatePad 11 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.