A1 predstavio novi A1 Alpha mobitel

A1 predstavio novi A1 Alpha mobitel

Novi A1 Alpha dolazi sa staklenim kućištem i trostrukom kamerom te AI tehnologijom.

Ovaj pametni telefon ima performanse prikladne za cjenovni razred u kojem se nalazi, pa se može reći da izvedba odgovara njegovom stilu. Osim što su pridonijeli razvoju telefona i proveli intenzivna testiranja, A1 stručnjaci pobrinuli su se da uređaj jamči visoku razinu jednostavnosti korištenja i prilagođenosti samim korisnicima.

To su postigli pažljivim odabirom dodatnih softverskih komponenata i unaprijed instaliranih aplikacija, te brzom isporukom najnovijih verzija sustava Android.

Trostruka kamera sa stražnje strane telefona potpomognuta je AI-jem, a uključuje glavnu kameru od 48 MP za slike visoke razlučivosti, makro objektiv od 2 MP za detaljne slike izbliza, i dubinsku kameru od 2 MP za umjetnički efekt zamućene pozadine (bokeh).

 

Zahvaljujući moćnim algoritmima AI-ja, kamera „prepoznaje“ 22 različita prizora te automatski prilagođava postavke pri fotografiranju.

Alpha 21 opremljen je osmojezgrenim procesorom i memorijom 128 GB i 4 GB RAM-a te omogućuje streaming sadržaja visoke razlučivosti za sve generacije. Ovaj uređaj donosi i dugi vijek trajanja zahvaljujući trogodišnjem jamstvu.

A1 Alpha 21 uz Savršenu tarifu dostupan je za 9 kn jednokratno dok je uz Dobra tarifu dostupan za 9 kn jednokratno te 30 kn mjesečno na 24 rate. Također, uz mobilni uređaj korisnik za 9 kn jednokratno može dobiti i A1 BT slušalice.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

A1 predstavio novi A1 Alpha mobitel - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.