Logitech G335 - širenje Color kolekcije - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Logitech G335 - širenje Color kolekcije

Logitech G335 - širenje Color kolekcije

Logitech G335

Nakon izlaska miševa i wireless headseta u novim zanimljivim bojama, dolaze nam još jedne slušalice, G335 koje spuštaju cijenu te postaju uistinu pristupačne.

Nakon nabavke moćnog gaming laptopa, što nam nedostaje za uživanje u Assassins Creed Valhalla svijetu? Budući da se zvuk na laptopima ne može mjeriti s outputom kvalitetnih gaming slušalica, odgovor je vrlo jednostavan.

 

Logi_G335-1-2.JPG

Nove slušalice od Logitecha, G335 donose nam i novu, vrlo pristupačnu cijenu s kojom je mogućnost ulaska u Color kolekciju periferije još pristupačniji. Riječ je o novom valu hardverski vrlo atraktivne periferije koja istovremeno dolazi u različitim bojama kako biste ih mogli uskladiti ili miješati po svom ukusu.

 

Game on

Mi smo slušalice naravno isprobali gamingom na mobitelu i to uz Grid i zabavanu Zooba akciju. Zvuk se pokazao vrlo imerzivnim jer su zvukovi daleko precizniji od samih zvučnika mobitela, a činjenica da slušalice možemo koristiti s mobitelima zahvaljujući žici je primjerice funkcija koju wireless model ne može ispuniti. G335 može se spojiti na bilo kakav 3,5mm izvor glazbe, a koristi i splitter u slučaju da su utori za slušalice i mikrofon razdvojeni.

 

Logi_G335-3-2.JPG

Zatim smo se prebacili na gaming na Asus ROG Strix laptopu, te smo slušalice morali isprobati u dužoj gaming seansi, jednostavno kako bismo bili sigurni da su uistinu udobne za duge gaming sesije, te su test naravno i prošle. Od solo misija u Assassin’s Creedu do nekoliko rundi u Apex Legendsu s timom preko Discorda, čujete svaki šum te su slušalice optimizirane tako da niti jedan detalj u igri neće proći neopažen.

 

Što G355 nudi

Dok skuplji G733 model dolazi s wireless funkcionalnošću, G335 odbacuje wireless hardver te headset postaje još lakši, sada sa svega 240 grama ukupne težine.

 

Logi_G335-2.JPG

Tako nećete osjetiti zamor niti nakon višesatnog igranja ili slušanja glazbe i multimedije. Slušalice su same po sebi i nešto manjeg dizajna od G733, no i dalje smo ih mogli nositi na najvećim glavama u uredu pa smatramo da neće biti problema oko toga. Slušalice naravno mogu podešavati razmak zahvaljujući kliznom mehanizmu koji povezuje slušalicu sa plastičnom trakom koja ide preko glave.

 

Logi_G335-6.JPG

Ova je traka s unutarnje strane i gumirana što ju čini vrlo čvrstom, a istovremeno i savitljivom. DIzajn vrlo blisko prati wireless G733 model, samo su neki detalji promijenjeni s obzirom da je potrebno manje funkcija. Koriste se isti plastični materijali te moramo naglasiti da nema nikakvog škripanja plastike kakvo se znalo čuti.

 

Logi_G335-7.JPG

Plastika je gotovo kompletno matirana i slušalice su vrlo čvrste tako da ima premium osjećaj pod prstima, a ne pojavljuju se niti packe, dok je čišćenje vrlo jednostavno, a packe se ne zadržavaju. Napomenimo da slušalice dolaze u više boja, te dok mi imamo bijele, možete birati između crnih, ljubičastih ili mint boje koja je ekskluzivna za ovaj headset, no može se naručiti samo putem Logitech Web stranice.

Slušalice također koriste i elastične trake, iste kao na G733 modelu sa različitim uzorcima i bojama. Standardno dobivate traku koja paše uz boju tkanine na samim slušalicama, a sa svake strane su različite boje kako bi već u startu imali opcije za personalizaciju. Elastične trake se za desetak dolara mogu kupiti od Logitecha putem web stranice, a nudi se ogroman izbor boja i različitih dizajna za danju personalizaciju.

 

Logi_G335-8.JPG

Kada smo se već dotaknuli samih slušalica, memorijska pjena jest nešto manja od one na G733 modelu, no dodana je tanka spužva preko same unutarnje slušalice kako bi vam uho uvijek bilo na spužvi. Rekli bismo da su slušalice idealne za mlađe članove gaming scene, no nismo imali problema s nošenjem ni u redakciji. Ispod sve te memorijske pjene nalazi se 40 mm driver koji će vjerno prikazati sve zvukove od 20 do 20.000 Hz, a lagano možete slušati i glazbu s obzirom da nema problema niti sa kompliciranijim pjesmama kao niti s dubljim basom.

 

Untitled-1.jpg

Slušanje glazbe naravno nije fokus, već se tu ipak radi o gamingu. Sva kontrola nalazi se na lijevoj slušalici, tu je i kabel za povezivanje, imate valjak za kontrolu glasnoće odvojeno od izvora, a ugrađen je i mikrofon. Mikrofon se može zakretati za nekih 100°, te čim ga podignete osjetiti ćete da prelazi preko izbočine unutar slušalice. Ona označava da mikrofon prestaje raditi, odnosno kada je podignut neće snimati vaš glas.

 

Logi_G335-9.JPG

Mikrofon ima i Discord certifikat kvalitete, a nudi iznenađujuće čist zvuk koji se fokusira na vaš glas. Na prvu bi se mogao činiti kratak jer dolazi do ruba usta, no tako se izbjegavaju najjači “P” zvukovi, a pričanje je i dalje vrlo jasno. Sama ruka mikrofona savitljivija je od G733 modela, te ostaje onako kako ju postavite.

Na kraju dana, sve što vama preostaje je odabrati boju i krenuti pobjeđivati.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G335 - širenje Color kolekcije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.