Philips predstavio novi uredski monitor 243B9H

Philips predstavio novi uredski monitor 243B9H

Philips svoje monitore dijeli u više serija, a B modeli su naravno namijenjeni za Business kategoriju sa raznim prednostima za taj segment.

Novi Philips B serije 243B9H ističe se jednostavnošću korištenja kao i pouzdanim radom. Riječ je o 24 inčnom FUllHD monitoru sa 1920 x 1080 piksela. 

Monitor podržava sve potrebe modernog ureda zahvaljujući implementaciji USB-C utora koji se koristi za povezivanje monitora s laptopom, a istovremeno može puniti laptop poput punjača. Snaga punjenja je do 65 W, što je danas standard kod većine standardnih i poslovnih laptopa putem USB-C konektora na samom laptopu. 

 

243B9H1

Tako na stolu uz monitor i laptop imate samo jednu žicu povezanu sa laptopom pa je i cijeli setup puno čišći, a laptop uvijek spreman za rad sa punom baterijom. 

Monitor osim toga ima ugrađene i stereo zvučnike, kao i sigurnosnu web kameru na vrhu. Skočna integrirana kamera podržava Windows Hello login funkciju koja prepoznaje lice te tako može otključati sustav. 

 

243B9H2

Kako se radi o uredskom monitoru, IPS matrica podržava i druge značajke poput Flicker-Free tehnologije koja umanjuje umor očiju, a tu je i funkcija za smanjivanje plavog svijetla. 

Philips 243B9H monitor dostupan je po maloprodajnoj cijeni od 2095 kuna.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips predstavio novi uredski monitor 243B9H - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.