Huawei MateBook D 14 i D 15 s novim hardverom

Huawei MateBook D 14 i D 15 s novim hardverom

Novi Huawei MateBook modeli dolaze s osvježenim hardverom, pa su modeli D 14 i D 15 umjesto prošlogodišnjih Ryzen procesora sada u ponudi sa 10. generacijom Intel Core i5 procesora.


Drugi bitan novitet je u većim kapacitetima memorije. Huawei MateBook umjesto dosadašnjih 8 GB radne memorije sada stiže s dvostruko više, odnosno 16 GB RAM-a, a povećan je i kapacitet internog prostora s 256 na 512 GB SSD-a.
Huawei MateBook D14 i D15 razlikuju se po dijagonali zaslona od 14 i 15,6 inča, a dolaze s FullView zaslonom s izrazito tankim rubovima, što je rezultiralo s 84 i 87 posto omjera zaslona u odnosu na kućište. Ispod anti-glare premaza smješteni su IPS zasloni omjera stranica 16:9 FullHD rezolucije (1920 x 1080 piksela). Zasloni su prilagođeni bilo kojem sadržaju, od uređivanja fotografija visoke rezolucije do gledanja Blu-Ray kvalitete filmova. MateBook D serija dolazi i s TUV Rheinland certifikatom niske emisije štetne plave svjetlosti s ciljem zaštite očiju korisnika.

Osvježene verzije prijenosnika sada pokreću Intel Core i5 procesori 10. generacije s četiri jezgre i osam threadova te donose brže performanse od svojih prethodnika. Zahvaljujući moćnom procesoru, na MateBook D 14 i D 15 prijenosnicima korisnici će bez problema obavljati sve svakodnevne zadatke. Čak 16 GB DDR4 radne memorije i 512 GB NVME PCIe SSD prostora za pohranu odlična su kombinacija i za napredne korisnike.

Huawei MateBook D 14 2

Baterija velikog kapaciteta omogućuje cjelodnevno korištenje prijenosnog računala u pokretu, bez brige o pražnjenju baterije. Kada se prijenosnik i isprazni, tu je višenamjenski SuperCharge punjač snage 65 W s USB-C kabelom. Ovaj punjač podržava sve Huawei pametne telefone i tablete opremljene USB-C utorom na kojima je također moguće iskoristiti mogućnost brzog punjenja. Dolazi i sa zaštitom od pregrijavanja koja automatski zaustavlja punjenje kada temperatura postane previsoka.
Osvježene modele MateBook D 14 i D 15 moguće je pronaći u ponudi Huawei prodajnih partnera po preporučenim maloprodajnim cijenama od 6.499 kn za D 14 model, te 6.299 kn za D 15 verziju.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Huawei MateBook D 14 i D 15 s novim hardverom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.