Procurile specifikacije kamera nadolazećeg Galaxy A52 telefona

Procurile specifikacije kamera nadolazećeg Galaxy A52 telefona

Krajem mjeseca u Europi, vjerojatno i kod nas, trebao bi na tržište stići Samsung Galaxy A52, nasljednik jednog od najpopularnijih modela srednje klase.

Tokom zadnjih par mjeseci bilo je dosta curenja informacija, a sada su procurili detalji za kamere. Glavni senzor u stražnjem setupu od 4 kamere ima 64 megapiksela i dolazi s optičkom stabilizacijom te veličinom piksela od 0.8 µm. Ultraširoka kamera dolazi s 12 MP, a tu su još dvije od 5 megapiksela.

Prva je namijenjena makro fotografiji, a druga percepciji dubine. Selfie kamera bit će u tzv punch hole izrezu i imat će 32 megapiksela. Prema onome što se dosada saznalo iz raznih izvora za ostale specifikacije, Galaxy A52 dolazit će u dvije verzije. Model s 5G funckionalnošću pokretat će Snapdragon 750G čipset i imat će 120 Hz ekran. Slabiji 4G model imat će osvježenje ekrana od 90 Hz i nešto slabiji Snapdragon 730.

Oba telefona imat će 6,5 inčni FHD+ ekran, a iako to nije spomenuto pretpostavlja se da će biti AMOLED. Očekuje se 4,500 mAh baterije i brzo punjenje do 25 W. Telefoni će stizati s 8 GB radne memorije i 256 GB internog prostora

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Procurile specifikacije kamera nadolazećeg Galaxy A52 telefona - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.