Ikea za jesen priprema gaming namještaj - 1.0 out of 5 based on 1 vote
Ikea za jesen priprema gaming namještaj

Ikea za jesen priprema gaming namještaj

Ikea je u suradnji s Asusom razvila više od trideset proizvoda u rasponu od stolova i stolica za gaming do držača čaša i drugih popratnih modela namjenjenih igračima.

Trenutačno su ti proizvodi u prodaji u Kini, a globalno predstavljanje očekuje se za jesen.

Među najzanimljivijim proizvodima koje ikea priprema za listopad je Matchspel igrača stolica koja trenutačno ima cijenu oko 155 dolara, što je zamjetno jeftinije od popularnih brand name gaming stolica. Matchspel je kako tvrdi Ikea ergonomski optimizirana za udobno sjedenje i dugotrajno igranje.

matchspel gaming stolica2 body
Postoje i jeftinije varijante, pa Ikea nudi Utespelare stolicu s cijenom oko 108 dolara te Huvudspelare s cijenom od 46 dolara.
Novi gaming stol Uppspel ima četiri različite moguće visine i dolazi s USB portovima za punjenje i cijenom od skoro 600 dolara.

uppspel gaming stol1 Od ostalih stvari Ikea je predstavila stalak za desktop PC sa četiri kotača, jastuk za vrat i drveni držač za kablove ili slušalice u obliku ruke. Švedski gigant uvidio je veliku priliku u namještaju za gaming koji je uslijed pandemije doživio nevjerojatan rast, što su i potvrdili u svom priopćenju.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Ikea za jesen priprema gaming namještaj - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.