Xiaomi i službeno predstavio Mi 11 Smartphone

Xiaomi i službeno predstavio Mi 11 Smartphone

Xiaomi je danas na globalnoj premijeri predstavio Mi 11, najnoviji flagship Mi serije pametnih telefona.

S unaprijeđenjima poput Qualcomm Snapdragon 888 procesora, 108MP trostruke stražnje kamere, filmskog zvuka i 50W bežičnog punjenja predstavlja velik skok naprijed u usporedbi s prethodnikom.

Mi 11 koristi senzor najveće rezolucije na svijetu – širokokutna kamera opremljena je 108 MP primarnim senzorom kojim Mi 11 snima jasne slike s visokim detaljima usporedive samo s onima profesionalnog DSLR fotoaparata ili kamerama bez zrcala.

Ultraširokokutna 13 MP kamera i telemakro 5 MP objektiv zaokružuju postavu stražnje kamere nudeći impresivne pejzažne i detaljne snimke sa sjajnim bokehom. S prednje strane, punch-hole 20 MP kamera minimizira okvire na početnom zaslonu osiguravajući korisnicima snimanje selfie fotografija ili video razgovor s prijateljima.

 

120Hz 6.81’’ AMOLED DotDisplay zaslon i SOUND BY Harman Kardon ozvučenje

Mi 11 opremljen je ekranom koji je dobio ocjenu A+, a DisplayMate ga je proglasio najboljim zaslonom. S 120Hz 6,81" AMOLED DotDisplay zaslonom, sjaji svojom WQHD+ ultra-visokom rezolucijom i 10-bitnim tehnologijama boja omogućujući jasnoću i glatke prijelaze boja. Jednostavnost prati praktičnost sa svojom Super Resolution tehnologijom koja nadograđuje videozapise niske rezolucije na WQHD+ kvalitetu bez povećane potrošnje podataka.

Harman Kardon donosi profesionalno podešene dvostruke zvučnike, a Mi 11 dobiva vrhunski filmski zvuk. Corning Gorilla Glass Victus štiti ga od skupih šteta uzrokovanih padovima. Mi 11 je opremljen naprednom dvostrukom završnom matiranom obradom protiv sjaja koja hvata svjetlo, a ne otiske prstiju te dolazi u dvije boje – Midnight Grey i Horizon Blue.

Zahvaljujući najmodernijem LiquidCool sustavu za hlađenje na ovom se uređaju možete baviti igranjem i drugim aktivnostima visokih performansi pri čemu će uređaj ostati hladan. U isto vrijeme, njegova 4600mAh baterija, može se puniti sa 55W žičnim, 50W bežičnim punjenjem kao i 10W obrnutog punjenja te kompaktnog, ali snažnog GaN punjača od 55W, koji dolazi u kutiji, osigurat će da Mi 11 ostane uključen za bilo koju avanturu koju vam život stavi na put.

Mi 11 dolazi u 2 memorijske varijante: 8GB+128GB i 8GB+256GB s povećanom LPDDR5 3200MHz RAM + UFS 3.1 pohranom. S početnom cijenom od €749, Mi 11 moći će se kupiti putem Xiaomijevih službenih prodajnih kanala već u veljači. Xiaomijevi korisnici će imati pravo na besplatnu uslugu popravka u lokalnom servisnom Xiaomijevom centru u periodu od prvih dvanaest mjeseci nakon kupnje, uz određene uvjete.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Xiaomi i službeno predstavio Mi 11 Smartphone - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.