KFC lansirao vlastitu "konzolu" sa ekskluzivnim featurima!

KFC lansirao vlastitu "konzolu" sa ekskluzivnim featurima!

KFConsole, kako zovu ovaj mini PC, KFC je dizajnirao u suradnji sa Cooler Masterom, te za sada izgleda kako bi se moglo raditi o pravom proizvodu, barem u limitiranom izdanju.

Ako ništa drugo, radi se o vrhunskoj promociji, primarno na Twitteru sa ekskluzivnom izjavom kako su "ratovi oko konzola napokon završili".

 

Unatoč tome, riječ je o mini PC-ju sa jedinstveno dizajniranim kućištem. Specifikacije proizvoda ističu podršku za VR, Ray Tracing te do 240 Hz na 4K zaslonima, što označava i HDMI 2.1 izlaz.

 

KFC Gaming Specs

Osim vrućeg hardvera, sustav dolazi sa specijalim featureom, a to je ladica koja se nalazi iznad hladnjaka računala, te će ono proizvodnjom topline dok igrate održavati hranu toplom, specifično piletinu iz KFC-a.

 

KFConsole Image 4 1480x987

Od specifikacija spominju se jedino Intelov procesor kao i ASUS kao partner, no naravno za ispunjavanje specifikacija radi se RTX kartici novije generacije. Sav hype mogalo bi rezultirati limitiranim brojem pravih uređaja, no naravno sve bi mogla biti i samo online marketinška strategija.

 

KFC Gaming Console 2 740x409

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

KFC lansirao vlastitu

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.