Samsung QLED: Drugo ime inovativnosti

Samsung QLED: Drugo ime inovativnosti

Kada je Samsung početkom godine predstavio najnovije QLED televizore, cijeli je svijet već na prvi pogled znao da je riječ o nečem izuzetnom.

Ova renomirana serija vrhunskih televizora još je jednom ostavila bez daha tehnološkim napretkom i brojnim inovacijama, a na vama je da uronite u uzbudljiv svijet dosad neviđenih prizora.

 

Nenadmašna tehnologija slike i zvuka

Ono što QLED televizore izdvaja je Quantum Dot tehnologija koja omogućuje nevjerojatan prikaz preciznih i živih boja kako u svijetlim, tako i u tamnim scenama. Stoga napravite kino od svog dnevnog boravka jer vam novi QLED televizori, osim savršenog omjera svjetline, omogućuju i prikaz detalja baš kako su ih holivudski redatelji zamislili. Za to će se pobrinuti i Quantum HDR 32x tehnologija koja će kristalno jasno prikazati svaki detalj, čak i pri scenama s najzahtjevnijim kontrastom.

Osim velikog ekrana dizajniranog tako da imate savršen pregled iz svakog kuta i njegovih rubova koji su svedeni na minimum, vrhunsko iskustvo gledanja garantira i prikladan sustav zvuka. Object Tracking Sound+ tehnologija je inovativna značajka novih Samsung televizora koja prati kretanje predmeta po zaslonu i pomoću ugrađenih zvučnika reproducira zvuk na najoptimalnijem mjestu.

Na taj način se postiže trodimenzionalan osjećaj zvuka koji vas vodi u središte akcije. Osim toga, uz nove QLED televizore nećete propustiti nijedan dijalog zahvaljujući tehnologiji Aktivnog prilagođavanja dijaloga koja prepoznaje buku u okolini te automatski pojačava glasnoću.

 

Beskrajan set mogućnosti

U Hrvatskoj je krenuo prelazak na novi DVB-T2 sustav koji će omogućiti neometano gledanje svih zemaljskih programa u HD rezoluciji. Međutim, za to je potreban i poseban prijamnik koji podržava ovaj snažan i napredan signal. Još bolja opcija je ako taj prijamnik dolazi integriran u televizor, a takav je već unaprijed ugrađen u nove Samsung televizore. Stoga iskoristite puni potencijal novog signala uz moćnu Samsung QLED seriju.

Velika prednost za sve obožavatelje izvrsnog sadržaja je suradnja Samsunga i jednog od najpopularnijih servisa za streaming serija i filmova HBO GO. Zahvaljujući udruženim snagama, svi koji do 15. studenoga odluče kupiti Samsung UHD TV od 65” ili veći, na poklon mogu dobiti čak do 12 mjeseci pristupa najboljim serijama i filmovima uz HBO GO.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung QLED: Drugo ime inovativnosti - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.